Ulice 20.10.2011 - 2059. díl

Mára uspořádá v Coolně zajímavou show, čímž se postará o pořádný poprask. Na vystoupení se budou těšit především Jiří se Simonou, protože hvězdu večera budou moc dobře znát.

Profesor Kreuzer dnes ale nečekaně uhodí na syna, aby mu konečně představil svého přítele. Bude pořádně roztrpčený z toho, že mu ho Jiří už půl roku tají. Dnes si dokonce vymíní setkání v co nejbližší době. Jiří nátlaku nakonec podlehne a otce trochu nerozvážně pozve na večerní představení do Coolny. Profesor Kreuzer bude žít v domnění, že se jedná o koncert. Jako doprovod si s sebou proto přivede matku Simony... Pozná konečně profesor Kreuzer přítele svého syna? Co na něj řekne? A co na netradiční představení?

Eliáš opět intrikuje
Eliáš včera zrežíroval a sehrál skvělé představení. Libuška nebude mít nejmenší podezření, kdo za vloupáním do jejího krámku vězí. A už vůbec ji nenapadne, že její statečný a obětavý hrdina je vypočítavý prevít. Eliášovo přesvědčování, že jsou především rodina a on je tu vždy pro ně, bude znít Libuščiným uším příliš sladce. Vysklení dveří do krámku Eliáš svede na tajemnou osobní mstu. Opět si neopomene rýpnout do Libušky, že by to mohl být i následek jejího flirtování se zákazníky. Libuščina mise do Rakouska bude i přes předčasný odjezd úspěšná. Její práce se v zahraničí líbila, a tak dostane skvělou nabídku, která se prostě neodmítá. Každý druhý víkend tam může jezdit tetovat. Co na to řekne Eliáš? A opravdu se mu podaří uhrát všechno tak, že ho nikdo nebude z nočního vloupání do krámku podezírat?

Trable kvůli Tesaříkovi
Bedřich pana učitele pořád nějak nemusí. Sice bude rád, že je s ním Anička šťastná a že je hodný na děti, na druhé straně ho ale bude štvát, že ho čím dál častěji vídá sedat na své bývalé židli a věnovat se Frantovi a Emě. On už může této takřka rodinné idyle jen přihlížet z pozadí. Vážně se Bedřich míní smířit se současným stavem věcí? A jak děti berou to, že Anička chodí s jejich učitelem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.10.2011 - 2059. díl