Ulice 21.10.2011 - 2060. díl

Ota Kalinu stále nemusí. Místo zlepšení vzájemných vztahů je jeho nechuť vůči Kalinovi ještě větší, protože ho najednou bude až příliš. Nejen že s ním sedí v kabinetu. V poslední době ho navíc moc často potkává také doma.

Aby toho nebylo málo, stává se ještě ke všemu nechtěným svědkem jeho a matčina cukrování. Přestože to Otovi poleze hodně na nervy, kvůli matce se bude snažit tohle všechno ustát. To ovšem neznamená, že by se s daným stavem věcí smířil. Naopak. Začne přemýšlet, jak z Kalinova dosahu uniknout… Co má Ota za lubem? A jak se bude vyvíjet vztah Mojmíra s Boženkou?

Martinova žádost o ruku
iří by potřeboval nějaký zaručený recept na udobření s otcem. Ten ale namísto pochopení syna zavrhne. Martinovu včerejší show prostě jen tak nevydýchá. Jiří se najednou ocitne v dost prekérní situaci. Zrovna dnes chtěl doma oznámit, že se bude ke svému příteli Martinovi stěhovat. Celý zničený dorazí k Simoně, aby se jí s dozvuky včerejšího večera svěřil. S pomocí přijde kupodivu Simonina matka, která se pokusí profesoru Kreuzerovi promluvit do duše. Jenže ten bude maximálně uražený a o žádné její rady nebude stát. Dokonce se mu podaří paní Bláhovou dost necitlivě zasáhnout jedním vyzrazeným tajemstvím… Vážně profesor Kreuzer syna navždy zavrhl? Jak dopadne Jiřího stěhování k Martinovi? A podaří se panu profesorovi vyžehlit bolestivý zásah, který uštědřil matce Simony?

Frantovo zranění
Spolužák Michal bude neustále prudit Františka kvůli chození Tesaříka s Aničkou. Když s tím znovu začne o přestávce, Franta se už neudrží a odkáže ho do náležitých mezí. To si Michal před spolužáky nenechá líbit, a tak dojde ke rvačce, kterou utne až rázná ruka jejich třídního. Pavla Frantovo chování hodně zaskočí. Pozve si ho proto na kobereček do kabinetu. Zatímco Franta vyrazí napřed, Pavel ještě pro jistotu prohlédne Michala, jestli se mu během bitky nic nestalo. V kabinetu ho vzápětí bude čekat velké překvapení – zmatený Franta s krvavou ránou na hlavě… Jak zareagují Frantovi blízcí na zprávu, že Franta je v nemocnici? Odhalí se konečně příčina jeho výpadků? A co na to všechno Bedřich?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.10.2011 - 2060. díl