Ulice 24.10.2011 - 2061. díl

Matka Simony se rozhodla pro velkou životní změnu, kterou nemíní nijak odkládat. Jejím domovem bude ode dneška byt profesora Kreuzera.

Simona si klidu příliš neužije. Na návštěvu zavítá Blažena nadýmající se pýchou. Z Pepana se stává megastar. Dnes mu dokonce vychází i jeho první knížka s texty pro Masáky. A to Blažena rozhodně nemíní nechat jen tak. S jakým nápadem přijde? Co na to Simona? A co samotný Pepan?

Ota a Kalina: Vše pro Boženku
Ota už nebude moci všudypřítomného Kalinu vystát. Pohár jeho trpělivosti přeteče ve chvíli, kdy ho po ránu nachytá doma v koupelně jen v trenýrkách. Protože ale nebude chtít ublížit mámě, slíbí jí, že se pokusí přijít Kalinovi aspoň trochu na chuť. Dokonce bude souhlasit i s tím, že se s kolegou sejde mimo školu, aby si spolu v klidu promluvili. Ze setkání spunktovaného matkou ovšem nebude ani trochu nadšený, stejně jako Mojmír Kalina. Pochlapí se ti dva natolik, že spolu opravdu někam vyrazí? Nevycouvá z toho Ota na poslední chvíli? A co Mojmír Kalina? Zvládne s Otou normálně komunikovat?

Frantův záchvat před rodinou
Bedřich má pocit, že je pro svoji rodinu už jen pátým kolem u vozu. Zato Pavel Tesařík podle něj zasahuje do rodinných záležitostí až příliš. Nadto ho stále viní z Frantova zranění ve škole. Učitel přeci za své žáky ve škole zodpovídá. Tak jak je možné, že mu Franta v kabinetu zkolaboval? Zatímco Bedřich bude Frantův stav připisovat jeho rvačce se spolužákem, Pavel si bude jistý, že tehdy byl Franta ještě v naprostém pořádku. Jejich výměna názorů přeroste v ostrou hádku, kterou přeruší až Frantův další velký epileptický záchvat… Jak dospělí s Emou Frantův záchvat zvládnou? Co Frantova nemoc udělá se vztahy v rodině? Změní se nějak Bedřichův postoj k Pavlovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.10.2011 - 2061. díl