Ulice 3.11.2011 - 2069. díl

Vasilovi optimismus nechybí. Dnešní vstávání do pekárny bude považovat za poslední. Už se bude těšit, jak se z něj stane realitní makléř. Jenomže developer Šafránek se ráno ještě pracovně setká s Lumírem. A ten ho pro jistotu upozorní, co je Vasil zač a kde strávil celé léto.

Šafránka Lumírovy informace nepříjemně zaskočí, protože sebevědomý Vasil se mu líbil. Zároveň ho naštve, že Vasil se mu sám hned nepřiznal, že s ním nejednal na rovinu. Podle toho pak bude vypadat i jejich dnešní setkání… Co všechno se Vasil od vytočeného Šafránka dozví? Co se bude dít dál? Na kom si rozzuřený Vasil zchladí žáhu? Zůstane v pekařství?

Kdo může za Frantovu epilepsii?
Anička dovolí dětem, aby dnes zůstaly doma a užily si volný den, když Franta přišel kvůli své nemoci a hospitalizaci v nemocnici o prázdniny. Nebude ale tušit, že Franta si klidový režim upraví po svém. Zamkne se v pokoji a sedne k počítači. Zuzana si bude stále vyčítat, jaký životní styl vedla během svého těhotenství. Frantovu ošetřujícímu lékaři vše přizná, včetně užívání drog. Byl právě tohle spouštěcí mechanismus Frantovy epilepsie? Zůstane vina na Zuzaně? Budou jí umět Anička s Bedřichem odpustit, nebo ji už navždy zatratili? A co všechno se dnes odehraje u Liškových, když se nikdo nebude moci dobouchat na Frantu zavřeného v dětském pokoji?

Facka Mikimu
Seidlovi opět jakžtakž slepili svoje manželství. Miki ale bude stále vzdorovat. Otci jeho zradu a přetvářku nemíní jen tak odpustit, matku nechápe. Libor se pokusí o smír se synem, aby Marta měla doma klid a pohodu. Vyjednávání se mu však vymkne z rukou. Libor dokonce udělá něco, co sám odsuzuje. Neudrží nervy na uzdě a Mikimu vlepí facku… Kam až dnešní spor mezi Mikim a tátou zajde? Jakou roli v něm tentokrát sehrají Amálie s Vlastimilem? A jak tuhle rozepři vezme Marta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 3.11.2011 - 2069. díl