Ulice 4.11.2011 - 2070. díl

Liborovi a Martě Seidlovým bude doma smutno. Oběma však bude jasné, že Mikiho od pana Peška domů násilím nepřivlečou. Pokud na něj budou tlačit, docílí pravého opaku a Miki se bude stavět na zadní ještě víc.

Miki bude mít plnou hlavu nejen rodičů a vyhrocené situace doma, ale také trablů s holkami. Džejdžej bude žárlit čím dál víc kvůli Míše. A dá to i hodně hlasitě najevo... Má Džejdžej pro svou žárlivost důvody? Zůstane Miki i nadále v azylu u pana Peška? Jak se na to všechno pan Pešek dívá? A jak Marta?

Aniččiny obavy o Frantu
Franta nechce za žádnou cenu nikomu ze školy nebo svého okolí prozradit, s jakou nemocí se momentálně snaží vypořádat. Nakonec Aničce dovolí, aby informovala ředitelku Puklickou. Jediný, koho zasvětí on sám, bude Boris. A to jen proto, aby mu vysvětlil, proč už nemůže trávit tolik času u počítače při hrách. Bedřicha bude dost štvát jeho včerejší hádka se Zuzanou. Zároveň mu bude ležet v hlavě, co všechno mu řekla. Nejvíce vynervovaná z Frantovy nemoci ale bude Anička. Bude se užírat pocitem, že nemá šanci Frantu uhlídat a zabránit nějakému zranění při dalším případném záchvatu. Kam až Aniččina přehnaná péče povede? Co jí řekne na její strachy Bedřich? Jak zareagují ředitelka Puklická s Borisem na informaci o Frantově nemoci? A podaří se Bedřichovi a Zuzaně napravit pošramocené vztahy?

Vojta nechce Terezu
Pro Terezu, Matěje, Theu i Štěpána je hodně těžké nečinně přihlížet, jak Vojta trpí na nemocničním lůžku. Bohužel si s nastalou situací nebudou umět moc poradit. Se svým stavem si zatím neví rady ani Vojta. V jednom však bude mít jasno. Nechce, aby za ním Tereza v těchto chvílích do nemocnice chodila. A dnes jí to vzkáže po Thee. Proč Vojta nechce Terezu vidět, když se po ní po probuzení ptal? Co jeho přání s Terezou udělá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 4.11.2011 - 2070. díl