Ulice 9.11.2011 - 2073. díl

Pavla se zabydluje v roli paničky od starosty. Pečlivě připravuje dnešní kolaudaci, aby na všechny pozvané udělala náležitý dojem. Čím více se bude snažit, tím více to ale bude schytávat od Denisy Mastné.

Pavlino afektované chování a chlubení se kýčovitým bytem bude na Denisu, která ji od začátku příliš nemusí, přeci jen silná káva. Světlana bude brát dění na kolaudaci a hlavně Pavliny výstupy s nadhledem. Jenže Pavla naopak nebude umět vzít s nadhledem vazby, které mezi Světlanou a Lumírem stále existují... Jak Pavlina kolaudace dnes dopadne? Co Pavlu natolik vytočí, že se kvůli tomu pustí hodně ostře do Lumíra? A jak si její kolaudaci užijí ostatní pozvaní?

Miriam vs. Hložánek
ožena Puklická si s Miriam Hejlovou o svých synech iluze nedělají. Obě budou přesvědčeny, že včerejší noční přepadovku vymyslel právě jejich potomek a syna přítelkyně do toho jen namočil. Mezi panem Peškem a Miriam bude komunikace i nadále značně váznout. Oba dva to bude trápit, jenže ani jeden z nich si s tím nebude vědět rady. Vlastimil je přesvědčený, že Miriam od něj tenkrát zkrátka utekla, protože to s ním nebylo k vydržení. Miriam by mu ráda své rozhodnutí objasnila, ale bude mít k tomu vůbec příležitost? Jak Vlastimil vnímá jejich současný vztah? Daleko náročnější než shledání s Vlastimilem dnes bude pro Miriam setkání s otcem Jirky Hložánka. Nezalituje, že odmítla Kalinovu podporu? Co všechno se od rozjetého místostarosty Hložánka dozví?

Borisovo ulití z tréninku
Frantu štvou omezení, která má kvůli své nemoci. Překvapivě mu hodně zvedne sebevědomí Eliáš. Jeho handicap mu vylíčí v úplně jiném světle. Navíc ho povzbudí i slovy, že taková prkotina ho přece nemůže zastavit, pokud to chce někam dotáhnout. Zato Boris z tátových slov nebude nadšený ani trochu. Fotbal se mu díky Eliášově snaze z něj udělat prvotřídního hráče nadobro zprotivil. A tak se dnes rozhodne z tréninku ulít... Provalí se jeho bojkotování tréninků? Proč na ně vlastně nechce chodit? A co všechno se dnes odehraje mezi Libuškou a Eliášem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.11.2011 - 2073. díl