Ulice 10.11.2011 - 2074. díl

Libuška by ráda nechala rozhodnutí, zda chodit na tréninky a hrát fotbal profesionálně, na Borisovi. Eliáš o tom ale nechce ani slyšet. Myslí si, že jednou mu syn ještě poděkuje, že ho vedl k disciplíně a umožnil mu rozjet sportovní kariéru.

Libuška se Eliášem nakonec nechá přesvědčit a ustoupí mu, přestože Borise současný stav evidentně ničí. Jedno se Eliášovi totiž upřít nedá. Od chvíle, kdy se začal věnovat Borisově výchově, je syn jako vyměněný. Jenže Eliáš opět zajde dál, než by kdokoliv čekal. Borisovi pořídí hodinky s GPS lokalizátorem, aby měl neustále přehled o tom, kde se pohybuje. Jak tohle vysvětlí? Co na to Boris? A co Libuška?

Schůzka Miriam a Vlastimila
Boženu Puklickou ani trochu netěší, že přítelkyně Miriam očividně nemá Mojmíra Kalinu v lásce. O pravé příčině její antipatie nic netuší. Ani Miriam, ani Mojmír se jí nesvěří, za jakých okolností se kdysi potkali. O to víc jí to bude ležet v hlavě. Miriam Hejlovou dnes čeká schůzka s panem Peškem. Oba dva by byli rádi, kdyby se mezi nimi konečně pročistil vzduch a byli opět přáteli. Jenže právě to se stále jaksi nedaří. Prolomí dnes konečně všechny bariéry? Anebo se jejich vzájemné vztahy ještě více zhorší? A jak Jarda dnes ustojí setkání s akční Amálií? Neodnese to trvalými následky?

Jiří s Martinem plánují svatbu
Jiří s Martinem budou plánovat poslední detaily svatby. Martin přizná, že při této slavností chvíli by měl u sebe rád také svoji dceru. Jeho vztah s Markétou však vůbec není ideální, takže ani nebude mít odvahu jí zavolat a pozvat ji. Jiří se ho bude snažit povzbudit, což bude trnem v oku Lumírovi. Ten dokonce zapomene i na svůj starostovský post a oba počastuje dost nevybíravými poznámkami. To si ovšem Martin nebude chtít nechat jen tak líbit... Jak dnešní střet Lumíra s Martinem dopadne? Donutí Martin Lumíra k omluvě? A co řekne na Martinovy trable s dcerou Simona?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.11.2011 - 2074. díl