Ulice 14.11.2011 - 2076. díl

Každá svatba je velká událost, ať je to svazek mezi mužem a ženou, nebo dvěma muži. Oddávajícímu Lumírovi ale bude celý akt i nadále proti srsti. Jiří s Martinem i profesor Kreuzer s paní Bláhovou ho ovšem přinutí, aby dnešní obřad proběhl důstojně a se vší parádou.

Co na tom, že se Lumírovi přimotají do slavnostního projevu pasáže, jež Martina a Jiřího dost pobaví? Aspoň bude na co vzpomínat. Martin Lumíra dokonce pozve na slavnostní oběd k Henrymu. Do pohodového vstupu do společného života však šťastné dvojici partnerů zasáhne Martinova dcera Markéta, která se nečekaně objeví právě u Henryho… Co všechno Markétin příchod způsobí? Jak na ni zareagují ostatní? A co to udělá s Jiřím a Martinem?

Štěpán s kamerou v nemocnici
Tereza, Matěj, Thea a Štěpán se budou chystat za Vojtou. Každý z nich by ho rád rozptýlil, potěšil i povzbudil. Zvolí k tomu způsob a prostředky, jež budou podle nich ty nejlepší. Vojta bude nejdřív celý nadšený. Dnes ho čeká operace, od které si hodně slibuje. Atmosféra na nemocničním pokoji se ale ocitne pod bodem mrazu, jakmile Štěpán vybalí kameru. A pak se to už poveze… Co se Štěpán dozví od svých spolubydlících? Co od Vojty? Dostane od něj svolení k natáčení? A jak dopadne Vojtova operace?

Jirka a Weber: podraz na pana Peška
Jirka s Weberem budou dál zkoušet, co profesorka Hejlová vydrží. Ta jejich nemístné poznámky ke slohovým pracím spolužáků nebude příliš dlouho tolerovat. Vyrušující dvojici výtečníků vykáže na chodbu. Jenže Jirka s Weberem toho využijí a rozhodnou se utéct ze školy. Navíc se pomstí i panu Peškovi, jenž se s nimi opravdu nemazlí. Tím ovšem rozpoutají něco, co překvapí nejen samotného pana Peška, ale i Miriam nebo ředitelku školy. Něco, co bude gradovat a řešit se ještě hodně dlouho… Co všechno se dnes stane ve škole? Jak Miriam ustojí další konflikt s profesorem Kalinou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 14.11.2011 - 2076. díl