Ulice 16.11.2011 - 2078. díl

Martinovi se Markétu vypátrat nepodařilo. Ta si k němu ovšem zkusí najít cestu sama. Začne u Henryho, skončí u Simony. Setkání těch dvou ale rozhodně v klidu neproběhne.

Simona se začne celkem oprávněně obávat, aby další shledání dcery s otcem nemělo ještě bouřlivější průběh než na Martinově a Jiřího svatební hostině. Z návratu Markéty bude mít těžkou hlavu také Jiří. Ten si začátek společného života s Martinem představoval přeci jen trochu jinak. Rozhodně nebude stát o to, aby mu ho pokazila nějaká zpovykaná protivná holka... Co všechno se dnes odehraje mezi Markétou, Simonou a Jiřím? Setká se Markéta i se svým otcem?

Miriam Vlastimilovou ošetřovatelkou
Ředitelka Puklická nebude moci uvěřit tomu, že Weber s Hložánkem by byli schopni vysklít panu Peškovi okna. Miriam Hejlová ji ovšem ujistí, že ty dva výtečníky poznala, i když byli maskovaní. Zároveň jí poví o Vlastimilově zranění. Panu Peškovi zatím kotník nateče do obřích rozměrů. Miriam o něj bude mít starost, a tak k němu zavolá doktora Seidla. Ten ho pošle s podezřením na výron ihned do nemocnice. Kupodivu právě tahle nepříjemnost způsobí, že Miriam s Vlastimilem si k sobě opět najdou cestu. Už to dokonce bude vypadat na návrat starých časů. Jenže do toho se vrátí Amálie. A obrázek Miriam hospodařící ve Vlastimilově kuchyni ji hodně zaskočí... Co má Vlastimil s nohou? Jak si to Miriam vyřídí ve škole se sígry Hložánkem a Weberem? Jak se k tomuto incidentu postaví jejich třídní Kalina? A jak dopadne setkání Miriam s Amálií u Vlasty v kuchyni?

Radnice chce ušetřit na Pavle
Pavle se život s Lumírem v novém bytě zatím velmi zamlouvá. Její největší starostí momentálně bude krášlení vlastního těla. Praktické věci kolem chodu domácnosti víceméně úspěšně deleguje na Lumíra. Bezstarostný život se stálým příjmem z radnice za výuku angličtiny pana starosty však bude mít jeden háček. Na radnici začne být milenka pana starosty na výplatnici trnem v oku některým úředníkům... Jak Lumír z nepříjemné situace vybruslí? Uhájí si Pavlu jako lektorku, nebo jí bude muset dát výpověď? A co na jeho trable na radnici řekne Pavla?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 16.11.2011 - 2078. díl