Ulice 18.11.2011 - 2080. díl

Lumír se ráno probudí na gauči do neskutečného ženského mumraje. Přesto bude z prvních vteřin po otevření očí přímo nadšený. Bude si připadat, jako by se probudil v ráji. Tři nádherné kočky jen v prádle a župáncích, které spíš odhalují, než zahalují. Co víc si po ránu přát?

Jenže už vzápětí se probere do smutné reality. S touhle ženskou přesilovkou doma prostě nemá šanci. Dokonce i Světlana ho polituje. Být sám na tři ženské, to musí být podle ní hodně náročné. Kromě toho mu také popřeje k jeho dnešním narozeninám. A právě k tomu se náhodou nachomýtne Patricie, které bude hned všechno jasné. Spolu s Vendulou pak jako správné kámošky Pavle poradí, aby si na Světlanu dávala dobrý pozor. Dokud chlap není rozvedený, nikdy není jistý. Hned jí proto prozradí i pár fíglů, jak si Lumíra pojistit… Co všechno Patricie s Vendulou Pavle poradí? Jak dopadne její převádění dobře míněných rad zlatokopek do reality? Čím dnes Pavla Lumíra dostane? A jak si Lumír poradí s dámskou návštěvou?

Eliáš chce mít přehled
Boris je otrávený, že musí pořád nosit hlídací hodinky. Zastání se nedočká ani u Libušky, která před ním nechce shazovat Eliášovo rozhodnutí. To ovšem neznamená, že by se vším, co Eliáš v poslední době dělá a co se týká právě Borise i jí, souhlasila. Třeba v krámku jí bude proti srsti nově namontovaná kamera. Jenže i tenhle monitorovací systém se dá obejít… Co na to řekne Eliáš? Jak ho teď Boris vlastně bere? Jak se Boris dívá na dění doma? A co poví Eliáši na jeho nový dárek?

Adam v Liborově rodině
Libor Seidl bude hlídat Adama, jak slíbil Karolíně. Zároveň jí nabídne zvýšení příspěvků na malého, aby si nemusela dělat starosti kvůli penězům. Přestože Martu s Mikim ujistil, že jich se jeho péče o nemanželského syna nedotkne, realita bude jiná. Kvůli havárii vody se bude muset vypravit narychlo domů i s Adamem v kočárku. To samozřejmě neunikne špiclující Nyklové, která hned začne vyzvídat, jak se věci mají. Zatímco Mikiho zaskočí nečekané shledání s nevlastním bratrem, Martu zase pohled na Libora s jeho druhou rodinkou… Co Miki řekne na bráchu? Ustojí Marta pohled na Libora s kočárkem, Karolínou a Mikim? A co bude pro Libora dnes nejtěžší?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 18.11.2011 - 2080. díl