Ulice 21.11.2011 - 2081. díl

Vasil v pekařství trpí. Nechce se smířit s tím, že se zařadil mezi chudáky, kteří vstávají ještě za tmy a žijí od výplaty k výplatě. Kvůli Ingrid to zatím snáší, ale s čím dál větším sebezapřením. To bude jasné hlavně Světlaně, jež dnes bude muset svého bratrance zase trochu usměrnit.

Vasil se zcela neočekávaně vloží do Světlaniny debaty s arogantním odběratelem, který pekařství dluží dost velké peníze. To se samozřejmě nebude líbit ani Nyklové. Ještě víc ji však naštve, že Světlana to bude chtít vyřešit po svém a bez ní… Čím dnes Vasil zaboduje u Ingrid a Henryho? A jak to má vlastně Světlana s Nyklovou?

Seidlovi ve spárech Nyklové
Libor Seidl si stále bude myslet, že jeho žena je tak v pohodě, jak se tváří. Optimismus a dobrá nálada ho ale přejdou ve chvíli, kdy zavítá do pekařství. Čenichání Nyklové, která by ráda přišla na kloub záhadě kočárku s miminkem v jeho blízkosti, ho pořádně naštve. Ostřílená drbna Vilma se ovšem jen tak nedá. Když nepochodí u pana doktora, zkusí to pěkně po žensku u paní profesorky. Vzápětí bude jen valit oči, co všechno se od ní dozví. Tohle bude hodně šťavnaté sousto i na ni. Amálie zatím bude sondovat, zda Miki přece jen nevezme na milost nově objeveného nevlastního bratra. Tentokrát ale ani ona neodhadne tak úplně situaci... Co všechno se dnes semele u Seidlových? Co Amálie zjistí od Mikiho? Jak si Marta poradí se vzrůstajícím zájmem okolí o dění u ní doma? A co s ní udělá právě špionážní akce Nyklové?

Borisův zápas
Libušku sice štve, že jsou i s Borisem pod neustálým Eliášovým dohledem, ale jinak mezi ní a Eliášem panuje víceméně pohoda. Samotný Eliáš je spokojený, že díky technice může rodinku sledovat prakticky čtyřiadvacet hodin denně na každém kroku. Boris se jen nerad smiřuje s tím, že s nenáviděným fotbalem kvůli tátovi asi hned tak neskončí. Dnes ho navíc čeká zápas, od kterého si Eliáš hodně slibuje. Jenže vystresovaný Boris z něho bude mít už ve škole pořádný vítr... Jak Borisův zápas dopadne? Co na jeho výkon řekne Eliáš? A co Libuška?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.11.2011 - 2081. díl