Ulice 22.11.2011 - 2082. díl

Eliáš je spokojený, jak mu rodinka šlape přesně podle jeho představ. Boris chodí dál na fotbal, přestože ho nenávidí. Jenže si nedovolí tátovi příliš odporovat. A u mámy se zatím velkého zastání nedočkal.

Libuška už Eliáše také poslouchá pomalu na slovo. Pravda, někdy je třeba na ni trochu přitlačit, ale Eliáš právě tohle ovládá na výbornou. Boris bude z atmosféry doma tak znechucený, že dokonce začne pomýšlet na útěk do Francie za zbytkem rodiny. Bude mu však jasné, že ve výsledku by tím ublížil hlavně mámě. Boris je pro Libušku stále tím nejdůležitějším chlapem v jejím životě. Když na vlastní oči uvidí, jak je z dalšího tréninku vynervovaný, rozhodne se vzít chod své domácnosti a rodiny opět do vlastních rukou. Theu její proměna nadchne. Konečně je tu zase stará známá Libuška… Kam až Libuška ve své vzpouře zajde? A co na to Eliáš? Obhájí si Libuška všechny své požadavky?

Cyrilův návrat
Do Ulice se nečekaně vrátí Cyril. Zamíří si to rovnou k panu Peškovi v očekávání, že u něj najde Miriam. O to větší bude jeho překvapení, když mu dveře otevře Amálie. Ovšem zaskočený bude i Vlastimil. Netušil, že není sám, kdo měl o životě Miriam zkreslené představy… Jak shledání dvou bývalých soků dopadne? Co všechno se od sebe dozví navzájem? A setká se dnes Cyril i s Miriam?

Starý Vasil opět v akci
Vasil včera odevzdal většinu výplaty Ingrid jako příspěvek na domácnost. S tím ubohým zbytkem, co mu zůstal, ale při svých nárocích nebude umět vyjít. Zvláště když se mu k tomu nabalí nečekaný výdaj v podobě nákupu nových bot. Peníze dnes bude řešit také Nyklová. Ráda by to Světlaně natřela a ukázala jí, že ona z Hubáčka jeho dluh bez problémů vydoluje. Ovšem stejně jako Světlana narazí. Arogantní Hubáček se do ní pustí tak, že bude jen zírat. Nyklová proto požádá o pomoc Vasila, jenž už ví, co na podobné typy platí. Jak Vasilovo mimořádné pracovní nasazení dopadne? Dostane z Hubáčka dlužnou částku? A jak bude právě tahle událost souviset s Vasilovým nedostatkem peněz?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 22.11.2011 - 2082. díl