Ulice 23.11.2011 - 2083. díl

Pan Pešek už žije jiným životem. Jen mu přijde zvláštní, že on i Cyril se trápili kvůli té samé věci. Oba si celou dobu mysleli, že Miriam žije s tím druhým. Cyrilův příjezd dnes vykolejí také Kalinu.

Exmanžel Miriam bude dalším člověkem, který mu připomene jeho temnou minulost zapáleného funkcionáře na fakultě. Kalina tuší, že tahle kapitola z jeho mládí by se Božence sotva líbila. Proto bude mít pořádně nahnáno, když se Cyril setká i s ní. Prozradí Cyril Kalinovo tajemství Puklické? Jak se Kalina podepsal přímo na něm? Jak dopadne Cyrilovo shledání s Miriam? Dozví se, proč se rozhodla zůstat sama? Pochopí ji? A proč vlastně přijel?

Franta: epileptický záchvat před spolužáky
Anča se po dlouhé době uklidnila. Díky hodinkám od Nekonečných už o Frantu nemá takový strach. Jenže Franta, který se cítí dobře, si zahrává čím dál víc. Část noci prosedí u počítače zabraný do hry, ráno si navíc zapomene vzít léky. To se mu hned vymstí na jeho zdraví. Ve škole dostane další velký epileptický záchvat. Tentokrát ne někde v ústraní, ale ve třídě před svými spolužáky... Jak spolužáci na Frantův záchvat zareagují? Postarají se, aby se mu nic nestalo? Nebo naopak budou jen sledovat, co se to s ním děje, a nebudou si s ním vědět rady? Dozví se Frantovi blízcí, co za jeho záchvatem vězí?

Provalení Vasilovy lekce
Světlana bude opravdu překvapená, když se jí Nyklová pochlubí penězi, které dostala od zadluženého Hubáčka. Tchyně jí už ovšem neprozradí, že to bylo díky výrazné Vasilově pomoci. Ani jí nepřizná, proč chybí deset tisíc. Jakmile později přiběhne rozčilený Hubáček s podlitinami na obličeji a začne vyhrožovat policií i odlivem stálých odběratelů, Světlana si poskládá dvě a dvě dohromady. Dojde jí, že Nyklová to za dobrý konec evidentně nevzala a na arogantního Hubáčka poslala Vasila. Otevřeně jí řekne, že se snad musela zbláznit. Navíc si Světlana došlápne také na Vasila. A bude po něm požadovat daleko více než jen zpět peníze, jež si za své služby nechal... Přizná si Nyklová svou chybu? Dostane Světlana z Vasila všechny peníze? Čím ho pořádně naštve? A co na to všechno řekne Ingrid?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 23.11.2011 - 2083. díl