Ulice 24.11.2011 - 2084. díl

Frantu štve, že je kvůli nemoci pod neustálým dozorem. Teď mu navíc budou dělat těžkou hlavu také spolužáci, kteří už vědí o jeho nemoci. Hlavně pro Janu s Michalem bude Frantův včerejší epileptický záchvat ve třídě tučným soustem.

Frantu nenadchne ani Pavlova osvětová akce. Přesně tomuhle se chtěl totiž vyhnout. V žádném případě nestojí o to, aby na něj každý koukal jako na exota. Jana s Michalem se mu budou posmívat čím dál víc. Dokonce si ho natočí i na mobil, ovšem ve spojitosti se situací, jež bude už hodně přes čáru… Jak se k Janiččinu a Michalovu chování postaví spolužáci? A jak Franta? Co všechno si bude muset kvůli své nemoci vyslechnout? A co přijde ještě doma?

Jardova nabídka
Miriam Hejlová udělala tečku za svým životem s Cyrilem. Je přesvědčená, že on by jí štěstí nepřinesl. Podle Miriam se Cyril prostě nikdy nezmění. Kalina, kterého včerejší setkání s Cyrilem hodně zaskočilo, se pokusí o smír. Miriam ho ale svou reakcí znovu překvapí… V domě pana Peška se zatím usadí nový nájemník. Jarda Hejl si pronajme byt po Jordánových. Jakmile se dozví, že je jeho táta v Praze, dá si s ním schůzku. Čím ho dostane? A čím Cyril znovu Miriam?

Vojta – hvězda Štěpánova dokumentu
Vojta na sobě stále maká. Štěpánova přítomnost s kamerou a jeho drsné popichování mu jdou zjevně k duhu. Zároveň mu nezůstane nic dlužen. Přesně jako za starých časů. Štěpána dnes překvapí i svým náhledem na svoji současnou situaci. A nebude sám. Dalšího překvapení se Štěpán dočká od Terezy s Theou... S čím se Vojta svěří Štěpánovi? Čím Štěpána překvapí Tereza s Theou? A čím navíc zaskočí Tereza Theu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.11.2011 - 2084. díl