Ulice 25.11.2011 - 2085. díl

Anča ani Bedřich toho v noci moc nenaspí. Stále nebudou umět pochopit, jak je možné, že Frantovi spolužáci jsou tak zlí, krutě se mu posmívají a natáčejí si ho na mobil. Frantův incident s Janičkou bude mít ve škole bouřlivou dohru.

Afektovaná matka Jany ztropí povyk kvůli zničenému drahému mobilu a obviní samozřejmě Frantu. Bedřich ale bude svého syna hájit s razancí u něj nevídanou. Dokonce všem řekne i o ponižujícím videu. Když ho ředitelka Puklická s Pavlem uvidí na internetu a dozví se, co mu předcházelo, bude jim jasné, že ze strany Jany a Michala jde o šikanu. A tu škola na své půdě nemíní tolerovat. Ale debaty v ředitelně jsou jedna věc a realita odehrávající se na chodbách a ve třídách školy druhá. Zde Bedřich na vlastní oči uvidí, jak se Janička s Michalem k Frantovi chovají. A rozhodně to nenechá jen tak... Jak dnes Bedřich srovná Janičku s Michalem? Co na jeho poněkud drsnější výchovné metody řekne Pavel? A co samotný Franta?

Martina proměna
Libora znepokojuje podivné mechanické chování jeho ženy. Ač se snaží, seč může, nevydoluje z ní ani stín nějaké emoce. Miki problémy doma už tuší. Neujde mu, že je u nich po poslední hádce rodičů zase tíživá nálada. Marta se navíc bude chovat dost divně i ve škole. Toho si všimne nejen Miki, ale také Miriam Hejlová. A teprve jí se Marta se vším svěří... Co všechno bude Martu tížit? Co jí Miriam poradí v její těžké situaci? A čím dnes máma naštve Mikiho?

Terezin výbuch
Štěpána už ignorování jeho dokumentu o Vojtovi štve. Thea natáčení jakž takž začne brát, avšak Tereza bude stále přesvědčená, že Štěpán Vojtu jen hnusně využívá. Navíc nebude umět pochopit, proč ji Vojta nechce vidět, zatímco se Štěpánem v pohodě spolupracuje. Také ji vyděsí představa, že by se Vojta už nemusel uzdravit. Svoji frustraci si vybije na Adéle, se kterou se Štěpán domluví na dotáčkách jejího příběhu a jíž ukáže pracovní záběry s Vojtou. To, co Tereza Adéle řekne, vyrazí jí i Štěpánovi dech... Co se Adéla od Terezy dozví? Co jí na to poví? Co všechno předcházelo osudovému okamžiku, kdy Vojta zasáhl, aby pomohl Adéle? A čím Tereza překvapí všechny své spolubydlící?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 25.11.2011 - 2085. díl