Ulice 29.11.2011 - 2087. díl

Anča se rozhodla, že Janě zaplatí rozbitý mobil celý, ať už se na tom Bedřich bude podílet či nikoliv. S paní Jirsovou se odmítá o čemkoliv dalším dohadovat. Mile ji překvapí Bedřich, jenž po jejich včerejší debatě o celé záležitosti přeci jen ještě přemýšlel a změnil názor. Na náhradu škody jí přispěje.

Upovídaný Hrihorij před Ančou ihned provalí spády paní Sladké. Bedřich sice nerad, ale rande s klientkou přeci jen přizná. Ovšem večerní schůzka Bedřicha s paní Sladkou se bude vyvíjet podle úplně jiného scénáře, než by kdokoliv čekal. Promění se v rande ve čtyřech, na němž budou také Anča s Pavlem... Jak tohle setkání nakonec dopadne? Čím Anča dostane Sladkou? A čím Bedřicha? Opravdu na něj už vůbec nežárlí?

Poslední kapka pro Martu
Marta Seidlová se ocitne na pokraji svých psychických sil. Včera ještě Liborův odchod ke Karolíně jakž takž zvládla. Dnes ji však manžel zaskočí něčím, s čím se už vyrovnat nebude umět. Dokonce ráno neodejde ani do školy. Když ji začne shánět ředitelka Puklická, Miriam Hejlové okamžitě dojde, že je zle. Rozhodne se za kolegyní co nejdříve zajít. Události najednou naberou hodně rychlý spád... Čím Libor Martu tak vykolejí? Proč si o ni budou dělat všichni starosti? Co udělá dění doma s Mikim?

Masér Vasil shání klienty
Vasil pomalu rozjíždí svoji masérskou kariéru. S lidmi to opravdu umí, a tak mu nedělá nejmenší problém přesvědčit zprvu nedůvěřivé zákazníky o svých skvělých masérských schopnostech. Podaří se mu nahlodat také bývalou šéfovou Nyklovou. Díky skvělým podmínkám, jež jí nabídne, začne Vilma vážně uvažovat, že by si jeho masáž přeci jen vyzkoušela. To se nebude ani trochu zamlouvat Růže, která na Vasilovi nenechá nit suchou. Vasil narazí při rozjezdu své živnosti na nečekané komplikace u manželky. Ingrid chce mít ve svém podniku všechno v pořádku. Nebude se jí proto líbit, že Vasil stále odmítá udělat si masérský kurs. Proč bude Ingrid trvat na svých požadavcích? Jak tohle její přání Vasil vyřeší? A kdo všechno se mu dnes dostane do rukou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 29.11.2011 - 2087. díl