Ulice 30.11.2011 - 2088. díl

Cyril je moc rád, že může bydlet společně s Jardou. V novém bytě ale bude hned potřebovat pomoc domovníka. Nepřítomného pana Peška pohotově zastoupí šikovná Amálie.

Amálie si s novým nájemníkem docela porozumí. To ale dost nelibě ponese Vlastimil, jenž Cyrila nemá zrovna dvakrát v lásce... Co dnes Vlastimila tak rozladí? Co všechno se stane u Hejlových? A co řekne na nového nájemníka Amálie?

Zamilovaný Bedřich
Hrihorij nebude umět pochopit, proč paní Sladká Bedřicha nezaujala. Bedřichovi samotnému to ale bude jasné. Znovu se prostě zamiloval do své ženy. Žádná jiná u něj teď nemá šanci. Dnes bude mít Bedřich dokonce příležitost u Anči zabodovat. Doma jim začne protékat WC, což by pro Anču dřív nebyl žádný problém. Bedřich by se o to ihned postaral. Teď ovšem zjistí, že z Pavla domácí kutil asi nikdy nebude. Proto vsadí na jistotu a o pomoc poprosí právě Bedřicha... Pozná Anča na Bedřichovi, co se s ním děje? Dá jí to Bedřich nějak najevo?

Masér Vasil poprvé v akci
Vasil získá padělané certifikáty. O jejich pravosti nebude pochybovat dokonce ani doktor Seidl. Novému masérovi v Ulici přislíbí, že mu bude posílat své pacienty, aby jim masážemi ulevil. U Ingrid se Vasil ale ocenění nedočká. Té budou zfalšované dokumenty trnem v oku... Donutí Vasila, aby se na masérský kurz přihlásil? Jak bude s Vasilovými službami spokojená jeho první zákaznice? A co na ně řekne zvědavá Nyklová?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 30.11.2011 - 2088. díl