Ulice 5.12.2011 - 2091. díl

Pavla se nemůže dočkat, až vystrnadí Světlanu z místa provozní v pekárně. Správně tuší, že Lumírovi se asi tahle rošáda líbit nebude. Proto mu bude informace o svém novém místě dávkovat velmi obezřetně a po kapkách, aby dosáhla svého.

POpět po roce se v Ulici objeví Mikuláš s čertem a andělem. Dnes poprvé bude Mikuláš připomínat spíš zakulaceného Santu Clause. Nebude jím totiž nikdo jiný než Lumír. A jen kvůli andělské Pavle strpí, aby mu čertovský doprovod dělal Eddie. Jak si tahle dvojka povede? A jak dopadne jejich okupace Henryho baru?

Hložánek vydírá školu
ožena Puklická bude ve škole řešit opět problémy s radnicí. Tentokrát ale budou daleko konkrétnější a citelnější než kdykoliv předtím. Škole hrozí obrovské přiškrcení rozpočtu a z toho plynoucí problémy. Na radnici totiž sedí na penězích pro školství Hložánek. A tomu se ani trochu nelíbí ředitelská důtka, kterou jeho syn nedávno vyfasoval… Ustoupí ředitelka Puklická v zájmu školy jeho nátlaku? Co na to Miriam? A co Kalina?

Usmiřovací večeře u Simony
Jiří stále se svým otcem nemluví. Po pátečním střetu ale nechce ani jeden z nich udělat první vstřícný krok. A tak vezmou jejich usmíření do vlastních rukou paní Bláhová se Simonou. Napjatý vztah mezi otcem a synem ale nebude jediná věc, která bude dělat paní Bláhové těžkou hlavu. Ona sama momentálně řeší hodně choulostivou záležitost týkající se jí a pana profesora… Jakou? Co jí na to řekne Simona? Jak dopadne společná usmiřovací večeře? Co po dlouhé době rozesměje Jiřího? A jaká nečekaná návštěva Simoně vyrazí dech?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 5.12.2011 - 2091. díl