Ulice 7.12.2011 - 2093. díl

Mojmír Kalina, Miriam Hejlová a Božena Puklická přemýšlejí, jak udělat přítrž vzrůstající agresivitě a úskočnosti studentů. Zatímco v prostředcích ani metodách na získání autority se neshodnou. Zajedno ovšem budou v odpovědi na Hložánkovo arogantní chování spojené s vydíráním školy. Jaká bude?

Zatímco Miriam bude mít hlavu plnou školních starostí, Jarda se vrhne do zařizování nového bytu. Rád by, aby s ním na Vánoce už přijely také Lenka s Mirinkou. Stěhování nábytku ale sám nezvládne, a tak požádá o pomoc Cyrila. Jenže tomu jeho fyzické síly na takové kousky už nestačí... Přizná Cyril Jardovi svoji nemoc? Jak se dnes rozhodne na onkologii ohledně chemoterapie? A co všechno se dnes Miriam dozví od Lenky a Mirinky?

Adélino přiznání Tereze
Tereza si během včerejšího natáčení se Štěpánem uvědomila, jak moc o Vojtu stojí. Byla by ráda, kdyby se k sobě zase vrátili. A udělá pro to vše, co bude v jejích silách. Aby mu pomohla vyrovnat se s tím, co ho potkalo, vezme s sebou na návštěvu Kryštofa. Ten si před několika lety prošel stejným martyriem. Ví přesně, co se Vojtovi honí hlavou i jak ho povzbudit. Sebelítost je jen cesta do pekel, je třeba se se svým osudem poprat. On to dokázal. Zvládne to ale i Vojta? Co ho momentálně drtí nejvíc? Co se mu honí hlavou? A jak Tereza ustojí další setkání s Adélou v nemocnici i její pozvání na kávu? Budou mít ty dvě mezi sebou konečně jasno?

Farští: nepříjemné překvapení
Jitka se už těší na Vánoce. Letos by je ráda pojala se všemi zvyklostmi, jež k nim patří. Zároveň do nich chce propašovat jednu moderní vymoženost. S Monikou se i přes Oldovy protesty rozhodly, že si společně pořídí nové auto. Splní si své přání? Nadělí si vůz přeci jen pod stromeček? Vcelku pohodové předvánoční přípravy ale Farským naruší jedna hodně nemilá událost. Jak si Olda s touto nepříjemností poradí? A co na to Jitka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.12.2011 - 2093. díl