Ulice 8.12.2011 - 2094. díl

Libor nechá i dnes nemocného Mikiho doma. Se synem spolu jakžtakž komunikují, ovšem o nějakém sblížení nemůže být ani řeč. Mikimu hodně chybí máma. Rád by ji navštívil v sanatoriu. Táta mu to však zatím nechce dovolit, protože nemá nejmenší tušení, v jakém stavu Marta je.

Od chvíle, co Libor odvezl Martu do sanatoria, ji neviděl, ani s ní nemluvil. Marta s ním jakýkoliv kontakt odmítá. Mikiho už všechno štve. Máma pryč, doma husto, s Džejdžej také nemají na růžích ustláno. Do toho ještě frajeřinky Jirky a Webera, jež mu jsou už hodně proti srsti. Dnes se Miki navíc s Jirkou setká na redakční radě. A v klidu to rozhodně neproběhne. Ani s Jirkou, ani s Džejdžej... Co se dnes mezi Mikim, Jirkou a Džejdžej odehraje? Jakou roli v tom sehraje Míša? Co poradí Mikimu Amálie? A co pan Pešek?

Adéla chce Vojtu, Matěj Adélu
Tereza je šťastná. Poté, co se jí Adéla svěřila, že ji Vojta odmítl, věří, že přes všechno zlé, co je s Vojtou potkalo, mají stále šanci. Adéla se ale nevzdává. Své sympatie dá Vojtovi jasně najevo i dnes. Co na to Vojta? Obměkčí ho Adéla, anebo tím u něj naopak ztratí? Co udělá s tímto trojúhelníkem Matěj, kterému se Adéla líbí? Opravdu mají Vojta s Terezou šanci? Co když si to Tereza jen namlouvá? Co vlastně chce samotný Vojta? A jak dopadne dnešní náhodné setkání Terezy s Peterkou?

Farští hledají byt
Olda musí co nejrychleji sehnat náhradní bydlení. Díky tipu od Henryho ví, že volný byt má ve svém domě pan Pešek. Jenže ten ho zklame. Byt po Jordánových je už pronajatý. Nabídne mu však náhradu, která Oldu nadchne. Bude z ní ale stejně nadšená i Jitka? Vrátí se Farští zpět do domu pana Peška?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 8.12.2011 - 2094. díl