Ulice 12.12.2011 - 2096. díl

Libor Seidl má jen jediné přání. Aby se Marta dala dohromady a zase fungovali jako rodina. Mikimu se už po mámě hodně stýská. I přes zákaz se za ní sám tajně vypraví do sanatoria. Nic netušící personál ho k ní pustí.

Vidět mámu v takovém stavu, v jakém Martu našel v pátek Libor, Mikiho samozřejmě sebere. Poslední kapkou pro něj bude následné setkání s Karolínou a Adamem, jen co přijede domů... Jak tohle setkání dopadne? Co všechno se dnes odehraje mezi Liborem a Mikim? Proč Liborovi dnes rupnou nervy? Dozví se, že Miki byl za mámou?

Liškovi: plány na Vánoce
Bedřich pekl o víkendu perníčky s dětmi, Anča si užívala s Pavlem na horách. Bedřich ví, že tohle mu musí zatím stačit. Pořád ale doufá, že rodinu i Anču získá zpět, přestože jeho manželka je nyní šťastná s Pavlem. Jistou naději mu začínají skýtat blížící se Vánoce. Vypadá to, že by je mohl trávit s Ančou a dětmi sám jako kdysi. Bez Pavla… Co Bedřich chystá na Vánoce? Co mu dnes poradí Zuzana? Kde bude o svátcích Pavel? A jak to vlastně s Ančou má on?

Lekce pro Jirku
Jirka stále bojuje proti profesorce Hejlové i panu Peškovi. Samozřejmě před třídním obecenstvem. Dnes se vykašle na přezouvání. Rovnou zvenčí zamíří v zablácených botách do třídy. A pan Pešek ho k údivu všech nechá. Ovšem Vlastimil ráno zdaleka neřekne poslední slovo. O přestávce už bude stát u Jirkovy třídy s kýblem a koštětem, aby viníka náležitě potrestal...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 12.12.2011 - 2096. díl