Ulice 14.12.2011 - 2098. díl

Simoně začne docházet trpělivost. Nejenže Markéta doma na nic nesáhne. Navíc se ještě fláká po nocích bůhvíkde. A aby toho nebylo málo, ráno Simona zjistí, že si Markéta domů přivedla spolunocležníka – Eddieho. V tu chvíli Simona uvidí rudě. A začne jednat.

Simona Markétě oznámí, že půjde na brigádu do pekařství. Ta ji ihned upozorní na možné komplikace ze strany Nyklové. Určitě moc nadšená nebude, až se dozví, kdo by k ní měl nastoupit na výpomoc. Včera spolu měly tu čest a moc slavně to nedopadlo. Simoně se ale podaří Nyklovou přesvědčit. Podle ní Markéta za pokus stojí. A venku na stánku se určitě osvědčí. Tak by to pravděpodobně i bylo, kdyby se u stánku nezastavil Eddie se svými speciálními koláčky… Co všechno dnes Markéta s Eddiem vyvedou? Co všechno se dozví Simona s Nyklovou? Stane se z Markéty opět bezdomovkyně?

Vojta a Štěpán: historie se opakuje?
Blíží se Vánoce. Každý se poohlíží po dárcích pod stromeček. Vojta to má trochu složitější. Na nákupy se nedostane a vlastně ani nemá za co dárky pořídit. Se sháněním mu pomůže Matěj. O peníze bude muset Vojta stejně jako vloni požádat Štěpána. Jak to dopadne tentokrát? Pomůže mu Štěpán stejně jako vloni, tedy že sám z toho také něco bude mít? Jaké dárky a komu bude chtít Vojta letos dát?

Lenka s Mirinkou v Ulici
Jarda si konečně přiveze z Německa Lenku s dcerou Mirinkou. Lenka Mirince věnuje opravdu velkou péči. Stala se z ní maminka na plný úvazek. A jako každá taková maminka má i ona obrovský strach, aby se malé nic nestalo... Čím Jarda Lenku dnes namíchne? Jak se bude Lence líbit v novém domově? A jak malé Mirince?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 14.12.2011 - 2098. díl