Ulice 15.12.2011 - 2099. díl

Lenka má dnes narozeniny. Jarda ji nejprve překvapí obrovskou kyticí a potom i návrhem oslavy ve dvou. Nakonec se mu ji podaří přesvědčit, aby alespoň o svých narozeninách svěřila Mirinku babičce a přijala jeho pozvání na rande a romantickou večeři.

Miriam Hejlová bude moc ráda, že si konečně vnučku užije. Babičkovské role se ujme s velkou chutí... Jak její první hlídání Mirinky dopadne? Čím Jarda Lenku zaskočí? A proč k Hejlovým večer zamíří Vlastimil Pešek s Amálií?

Vojta, Matěj, Adéla a Tereza
Thea, Tereza i Štěpán budou ráno zvědaví, pro koho Matěj připravuje královskou snídani. Ten bude do poslední chvíle tajit, s kým na dnešek strávil noc. Zároveň se bude snažit, aby splnil nebo dokonce předčil veškerá Adélina očekávání. Konečně bude všechno na dobré cestě. Matějovi spolubydlící budou příjemně překvapení, když Adéla konečně vyjde z jeho pokoje. Samotná Adéla se u nich bude cítit jako doma. Celá tahle idylka ale bude mít jeden malý háček. Vojtu. Aby se konečně vyčistil vzduch na všech stranách, vezme Matěj Adélu s sebou do nemocnice. A vzápětí tam narychlo přivolá i Terezu... Co všechno se dnes v nemocnici stane? Proč tam narychlo a neplánovaně pojede Tereza? Jak to má Adéla s Matějem? A jak s Vojtou?

Vasil na roztrhání
Růža s Nyklovou se od rána budou předhánět, která z nich si u Vasila více šplhne. Samozřejmě proto, aby zadarmo získaly další masáže. Vasil se tím bude královsky bavit a nechá je, ať se snaží. Ty dvě ale nejsou jediné, které si Vasilovy šikovné ruce oblíbily. O charismatického maséra bude čím dál větší zájem. A některé klientky si u něj dokonce budou chtít zajistit i nadstandardní služby... Jak Vasil na nabídky zareaguje? Dozví se o nich i Ingrid?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 15.12.2011 - 2099. díl