Ulice 16.12.2011 - 2100. díl

Jarda Hejl se nemůže srovnat s Lenčinou přehnanou péčí o Mirinku. U Bedřicha ale podporu nenajde. Ten svojí hloupostí již vlastní rodinu zničil. Upozorní Jardu, že teď je prostě táta. Už nikdy se všechno nebude točit jen kolem něj.

Lenku potěší příjezd Cyrila, pro kterého je Mirinka jedním z mála světlých bodů jeho života. Všichni budou jen zírat, co setkání s vnučkou s Cyrilem udělá. Dokonce i Miriam se dojme, když uvidí svého bývalého muže najednou v úplně jiném světle... Co Jarda Bedřichovi řekne na jeho moudra? Čím všechny zaskočí Cyril? Jaké bude jeho první shledání s vnučkou? A čím všechny překvapí Lenka?

Ingrid žárlí
Ingrid si plánuje pěkné Vánoce s Vasilem. Ten má ovšem na český vánoční kýč a předvánoční šílenství dost vyhraněný názor. S Ingrid romantické představy nejkrásnějších svátků v roce proto příliš sdílet nebude. České Vánoce tak, jak je zatím zažil, se mu ani trochu nelíbí. Nebude chápat, proč na nich Ingrid tolik záleží. Ingrid ho navíc zaskočí reakcí, kterou by od ní jako šéfové opravdu nečekal. Hořkou pachuť dne půjde spláchnout k Henrymu. Zde duchapřítomně zasáhne do potyčky Štěpána s neznámým mužem, jenž vlastně až tak neznámý nebude... Čím Ingrid dostane Vasila? Čím holky v salonu? A kdo je ten neznámý, s nímž bude mít u Henryho konflikt Štěpán? Proč k němu dojde?

Miki nechce Vánoce s mámou
Libor Seidl bude mít těžkou hlavu kvůli vánočním svátkům. Martu pustí ze sanatoria na pár dní domů. Libor by byl proto rád, aby všechno klaplo a jako rodina spolu prožili krásné Vánoce. Jenže Miki se na zprávu, že máma přijede domů, nebude tvářit ani trochu nadšeně. Odmítne s nimi komedii na sváteční pohodu hrát a lhát mámě i sobě. Další starosti přidělá Liborovi také Karolína... Co se dnes Libor od Karolíny dozví? Proč Miki nechce, aby máma přijela domů na svátky? Čeho se obává? Jak z toho všeho Libor vybruslí? A co si o tom myslí Amálie?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 16.12.2011 - 2100. díl