Ulice 19.12.2011 - 2101. díl

Nepříjemná minulost se ozve, když to člověk nejméně očekává. Jak začít nový život, když se vám ten starý stále nějak připomíná? Jen co Vasil rozjel své masérské služby v Ingridině salonu, přišli si Pokladník s Ivanem pro výpalné.

V pátek se zase nečekaně objevil u Henryho Vlčák. Rád by Vasila vrátil do dob, kdy šéfoval mafii, a zatáhl ho do svých kšeftů. Do třetice se dnes v salonu objeví Thea Nekonečná. Páteční krátké setkání s Vasilem v této studentce žurnalistiky vzbudilo zvědavost. Ráda by o novém uličním masérovi napsala článek, jenž by se týkal jeho zločinecké kariéry a nových začátků s temnou minulostí… Jak Thea u Vasila pochodí se svými zvídavými otázkami? Proč Vasila opět vyhledá Vlčák? A čím Vasil zase překvapí Ingrid?

Lumírovy Vánoce v ohrožení
Lumír a Pavla mají o prožití vánočních svátků naprosto rozdílné představy. Lumír se už vidí u televizních pohádek, pěkně v klidu na kanapi. K tomu domácí cukroví a vůně čerstvého jehličí z vánočního stromečku. Pravá česká vánoční idylka. Pavla by naopak nejraději chodila na vycházky a cukroví maximálně tak nakoupila. Když Lumírovi řekne své představy o vánočním stromečku, ten se jen orosí. Vzápětí si postěžuje mamince, jaké svátky ho nejspíš čekají… Má Lumír šanci prosadit si doma tradiční Vánoce? Co na Pavlu platí? A co na Lumíra?

Marta nečekaně zpět
Libor Seidl to nemá lehké. Jeho snaha o dvojí život bez lží manželce skončila Martiným zhroucením a hospitalizací v sanatoriu. Dnes Martu překvapivě předčasně propustí na svátky domů. Bez jakéhokoliv předchozího varování. Navíc ve chvíli, kdy Libor bude muset Karolíně pohlídat Adama… Jak tuto zapeklitou situaci Libor vyřeší? Jak proběhne Martin návrat domů? Jak ji přijme Miki? Naplní se jeho obavy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 19.12.2011 - 2101. díl