Ulice 20.12.2011 - 2102. díl

Holky Krausovy stráví noc u Seidlových. Míša ani Miki toho ale moc nenaspí. Miki bude stále nervózní kvůli návratu mámy, Míša zase z cizího prostředí. Když z Mikiho pokoje zaslechne v noci hudbu, zaťuká na jeho dveře.

Přesně odhadne, co ho trápí. A pokusí se ho povzbudit. Noční přítmí, hudba, Míšina blízkost a pochopení udělají své. Miki překoná ostýchavost… Co všechno se dnes v noci stane v Mikiho pokoji? Kdo se o Míše a Mikim dozví jako první? A jak? Budou oprávněné Mikiho obavy z mámina návratu domů? Jak dopadne společná rodinná večeře, na kterou Libor pozve také pana Peška s matkou?

Pavla se odhodlává, Nyklová to jistí
Lumír bude od rána jen žasnout, jaké divy se u nich doma dějí. Pavla dá na rady Nyklové a začne Lumírovi chystat tradiční Vánoce. Nazdobeným stromečkem to začne, příslibem pečení cukroví bude pokračovat. Lumír se kvůli tomu dokonce smíří i s vidinou matčiny návštěvy. Dobře naladěn nabídne Pavle svoji starostovskou pomoc při získání nového místa. Ta mu ale ani tentokrát nic neprozradí. Velmi dobře si ovšem připraví půdu na večer. S Nyklovou za zády si bude jistá, že vše klapne, jak má… Co všechno Pavla udělá, aby Světlanino místo provozní v pekařství získala? Řekne konečně Lumírovi celou pravdu?

Libuščino rozhodnutí
Thea se jen hodně nerada dívá na to, jak se její sestra po boku Eliáše mění. Okamžitě na ní pozná, kdy Borisův otec je a není doma. Libušce Theiny řeči nejsou dvakrát příjemné. Opět bude Eliáše a jeho rozhodnutí před sestrou hájit, dokonce Eliášovými vlastními slovy. Týden jeho nepřítomnosti doma však Libušce napomohl k jednomu zásadnímu rozhodnutí… Jak proběhne Eliášův příjezd z Německa? K jakému rozhodnutí Libuška dospěla? Čím ji Eliáš překvapí? A čím na oplátku ona jeho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.12.2011 - 2102. díl