Ulice 21.12.2011 - 2103. díl

Lumír bude stále naštvaný a uražený. Světlanu odmítá z pekařství vyhodit. To samozřejmě nepotěší Pavlu, která se chce sokyně co nejrychleji a nejelegantněji zbavit. V pekařství zatím zavládne mírná panika.

Všichni v pekařství budou napjatě očekávat, co jim avizovaná návštěva pana starosty přinese. Nahlodáni Růžou a jejími zaručenými novinkami z prodejny se budou děsit toho, že by jim jako šéfová zůstala nesympatická Pavla... Budou jejich obavy oprávněné? Podaří se Pavle Světlanu vyštípat? Jaký proslov si pro zaměstnance pekařství připraví Lumír? Co na to Nyklová? A co ostatní?

Noc bez Mirinky
Jarda Hejl se snaží přesvědčit Lenku, aby se trochu odpoutala od Mirinky. Pro začátek si prosadí, že malá bude spát ve vedlejším pokoji. To se sice snadno řekne, ale daleko hůře realizuje. Lenku bude díky tomu čekat poměrně bezesná noc. A nebude sama... S péčí o Mirinku Lence a Jardovi rád vypomůže dědeček Cyril. S dětmi to nečekaně skvěle umí. Vnučka na něm navíc může oči nechat. Šťastný Cyril využije každé příležitosti, aby si malou co nejvíce užil. Nakonec dá Lence i překvapivý návrh. Jak na něj Lenka zareaguje? A kdo kromě ní ještě v noci nebude spát?

Novinka pro Eliáše
Libuška se probudí s pořádnou kocovinou. Na náladě jí moc nepřidají ani střípky z jejího včerejšího povyražení v Coolně, jimiž jí bude bohatě zásobit Eliáš. Tou nejhorší zprávou dne pro ni ale bude zjištění, že opilou pod obraz ji včera viděl také syn. Zdecimovanou Libušku později Eliáš dorazí nečekanou změnou plánů... Co bude Eliášovi vadit nejvíc? Co si na Libušku vymyslí? A jak její včerejší extempore vezmou Boris, Olda a Jitka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.12.2011 - 2103. díl