Ulice 10.1.2012 - 2107. díl

U Seidlových bude hned od rána opět rušno. Mikiho i Libora překvapí Ondřejova neohlášená návštěva, zjevně navazující na jeho včerejší přepadovku, kdy nachytal Míšu s Mikim v posteli.

Ještě než Miki odejde do školy, ujistí Ondřeje, že si s jeho dcerou dali jen pusu. Nic víc nebylo a ani nic víc nezamýšleli. Míšin táta už naštěstí po včerejšku vychladl, a tak to vezme s nadhledem. Navíc ocení Mikiho odvahu, že se do ožehavého tématu sám pustí. Jenže o nadhled přijde ve chvíli, kdy se od Libora dozví, že Miki s Míšou chodí. V tu chvíli opět uvidí rudě... Co všechno dnes čeká Míšu a Mikiho? Jak dopadne odpolední setkání Mikiho s Ondřejem? A jak Míšino? Bude Ondřej akceptovat jejich vztah? Jak se vyrovná s tím, že jeho malá holčička dospěla?

Dědictví po Martinovi
Markéta se bude dnes ráno slastně vyvalovat v peřinách a užívat si, že tentokrát nemusí vstávat. Simonu ujistí, že jí v práci dali celý den volno, aby měla dost času na vyřízení dědictví u notáře. Když si všimne Simoniných drobných na skříňce, hbitě z postele vyskočí. Při jejich přepočítávání ji ale nachytá Simona. Nepříjemně ji zaskočí, že jí Markéta krade peníze. Ta hned opáčí, že si chtěla jen půjčit a že jí vše vrátí... Co na to Simona? Uvěří Markétě? A jak dnes dopadne dědické řízení? Proč se Markéta s Jiřím hned několikrát chytnou? Jak bude vidět Markétinu situaci Eddie? Jak Jiří? A jak Simona?

Pavlovo tušení
Hrihorij bude ráno líčit Bedřichovi zážitky z pánské jízdy se Zajíčkem i promarněnou šanci s jednou slečnou. Kdyby se zbytečně nevykecával a šel rovnou na věc, určitě by s ní strávil noc. Jeho slova Bedřicha zaujmou. Jen co Hrihorij odejde za zákaznicí, zavolá Anče a domluví s ní kino hned na dnešní podvečer. Anču jeho snaha potěší. Před Zuzanou zmíní, jak je Bedřich v poslední době skvělý. Dokonce ho i polituje, že je stále sám. Zuzaninu narážku, že už má třeba někoho vyhlédnutého, ovšem se smíchem přejde... Jak dopadne dnešní Bedřichovo kino s rodinou? Jak se na tyhle rodinné akce dívá Pavel? S čím se svěří Tomášovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.1.2012 - 2107. díl