Ulice 12.1.2012 - 2109. díl

V žárlivém Bedřichovi to bude po ránu pořádně vřít. Jen co Anča přijde domů, pustí se do ní kvůli její noci s Tesaříkem. Udivené Anče ale ani tentokrát nedojde, proč Bedřich tak vyvádí a proč chce udělat harmonogram jeho a Pavlových návštěv, aby se u dětí a Anči nepotkávali.

Vztek Bedřicha nepustí ani po příchodu do dílny. Hrihorij ho však litovat ani šetřit nebude. Připomene mu jeho milostné eskapády s Lucií, kdy naopak nechával Anču s dětmi doma on. Zároveň mu doporučí, aby o Anču začal konečně bojovat a řekl jí vše na rovinu. Bedřich ho tentokrát poslechne. Anču pozve na večeři ve dvou, aby si s ní mohl v klidu promluvit a dát jí svůj vánoční dárek – zásnubní prstýnek… Jak tahle jejich schůzka dopadne? Co všechno dnes Pavel prozradí o sobě a Anče Tomášovi? S čím pak za Ančou přijde?

Boris pod Eliášovým drobnohledem
Boris si výletem za rodinou opět protáhl vánoční prázdniny. O to drastičtější pro něj dnes bude návrat do všední reality a ranní vstávání. Když navíc Eliáš začne u snídaně i o tenise, klesne Borisovi nálada hluboko pod bod mrazu. A kdyby jen tušil, co si na něj táta ještě vymyslí, možná by se mu začal vyhýbat na sto honů. Ovšem i na Eliáše dnes dojde. Navíc ze strany, z které by to nejméně očekával.

Miriam vs. Hložánek st.
Miriam bude od rána ležet v hlavě Jirka Hložánek. Ráda by mu nějak pomohla, ale je jí jasné, že sama na něj nestačí. Vypraví se proto na radnici za jeho otcem, aby se s ním domluvila na společném postupu při záchraně Jirkova prospěchu. Hložánkova reakce ji však znovu zaskočí. Něco takového opravdu nečekala. Dozvuky její snahy o pomoc se později budou řešit nejen na gymnáziu, ale i u Hložánkových doma… Čím místostarosta Hložánek Miriam dostane? A čím Jirka? Proč bude mít Miriam kvůli nim další výměnu názorů s Kalinou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 12.1.2012 - 2109. díl