Ulice 13.1.2012 - 2110. díl

Jak Miriam slíbila oběma Hložánkům, tak dnes učiní. Dá Jirkovi poslední šanci opravit si nedostatečnou na vysvědčení a vyzkouší ho. Přestože mu bude i během zkoušení pomáhat doplňujícími otázkami, Jirka před tabulí ani necekne. Miriam mu dá s těžkým srdcem opět nedostatečnou. Jirka kupodivu zajásá.

V lavici se svěří Richardovi, že za tohle Hejlovou jeho otec roznese na kopytech. On látku umí, takže další pětka je jasným důkazem, že si na něj zasedla. Navíc se jí i Peškovi o volné hodině pomstí. S Richardovou pomocí vylepí ve škole jejich pornokoláže... Kdo nechutné koláže objeví jamko první? Jak na ně Miriam zareaguje? Proč její spor s Hložánkem vygraduje natolik, že poruší své pedagogické zásady?

Borisovo doučování
Eliáš se ráno opět pokusí o něžnosti s Libuškou. A zase nepochodí. Přešlá Libuška nebude mít na milování chuť ani tentokrát. Náladu zvedne Eliášovi až rozhovor s Borisovým třídním Tesaříkem. Ujistí ho, že Boris teď ve škole zabere, aby se dostal na gymnázium. Hned také začne organizovat synovo doučování. Dokonce se ho sám ujme. Thee okamžitě povzneseně oznámí, že ji už nebudou potřebovat. Ti dva se opět chytnou, což bude mrzet zejména Libušku. Bude se snažit jejich hádku co nejrychleji urovnat... Jak dnes Eliášovo doučování Borise dopadne? Co se Libuška dozví od They na usmiřovacím drinku? A čím ji Eliáš zaskočí?

Pavla vs. Nyklová
Vilma Nyklová bude ráno Lumírovi opět podstrojovat – k velké nelibosti Pavly. Opečená slanina k snídani pro ni bude poslední kapkou. Lumírovi vyčte, že se vůbec nesnaží zhubnout, a jeho matce, že ho v tom kynutí ještě podporuje. Tím ovšem spory mezi Pavlou a Nyklovou neskončí. Jen co Lumír přijde domů z práce, bude muset ty dvě začít řešit... Co všechno se dnes mezi Pavlou, Nyklovou a Lumírem odehraje? Proč se Nyklová urazí až do morku kostí? A jak dopadne náhodné setkání Lumíra se Světlanou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.1.2012 - 2110. díl