Ulice 16.1.2012 - 2111. díl

U Nekonečných ráno pohoda panovat nebude. Zakřiknutá Libuška bude stažená do sebe, Boris zase pekelně nervózní z písemky z biologie. Eliáš ho sice bude povzbuzovat, ovšem neopomene poznamenat, aby se s horší známkou než jedničkou nevracel.

Také Libuška se bude snažit Borise povzbudit, ale jeho reakce ještě více prohloubí její depresi. V krámku na ni vše padne. Znovu se jí vybaví Eliášovo vyhrožování. Úlevu bude hledat v lahvi vína, kterou si sama, zamčená v krámku, otevře. Ještě před tím ale vypne kameru. To Eliáše vyprovokuje k okamžité kontrole. Jenže Libuška mu neotevře, ani nevezme mobil... Jak Borisovi dopadne jeho písemka? Jak se dívá na situaci doma? Co Libuška řekne Eliášovi, až na ni opět udeří? Proč bude Eliáš zase žárlit na Oldu?

Hložánek opět vyhrožuje
Jirka s Weberem budou hned ráno třídě nadšeně líčit, jak v pátek zaplavily školu pornokoláže Hejlové s Peškem. Jirka si bude jist, že se Hejlové co nevidět navždy zbaví – jeho otec to už prý zařídí. Miriam bude ve škole hodně přešlá. Stále se bude trápit kvůli pátečnímu incidentu s Jirkou Hložánkem, kdy se nechala vyprovokovat k facce. Vlastimilovi i Kalinovi přizná, že situaci nezvládla, že jako pedagog selhala. Na Hložánkovy vulgární poznámky reagovala jako žena, která si přece něco takového nemůže nechat líbit. Odveta na sebe nenechá dlouho čekat... Co jí na facku Hložánkovi řekne Vlastimil? Co Kalina? A co se dnes dozví ředitelka Puklická od Jirkova otce? Jak na to následně Miriam zareaguje?

Lumírovo provalené tajemství
Zatímco natěšená Pavla bude hned od rána řešit, co na sebe na ples, Lumír bude pořádně schlíplý kvůli matce. Ta s ním od pátku, co se na jeho popud od něj a Pavly opět odstěhovala k sobě, stále nemluví. Ovšem Pavla ví, jak na ni. Lumírovi slíbí, že mu s udobřením matky pomůže. A opravdu. Bude stačit jedno jediné gesto, aby se Nyklová hned začala rozplývat a vše bylo zapomenuto. Jenže domácího klidu si Lumír moc dlouho neužije. Večer u něj doma zase pořádně přituhne. Tentokrát kvůli Světlaně... Co Pavla Nyklové naznačí? A proč bude u Lumíra oheň na střeše právě kvůli Světlaně? Jak Lumír vyřeší tenhle malér?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 16.1.2012 - 2111. díl