Ulice 17.1.2012 - 2112. díl

Když rozvod, tak hned. Pavla se bude od samého rána hodně snažit, aby Lumír svá slova dodržel a řekl dnes Světlaně o právním ukončení jejich manželství. Zároveň ho bude instruovat, čemu se při rozhovoru o rozvodu vyhnout.

Doma se bude zdát všechno jednoduché. Ale jen co Lumír přijde za Světlanou do kanceláře, odhodlání ho přejde. Světlana ho hned polituje kvůli včerejšímu incidentu, kdy Pavla zjistila, že její vánoční dárek dostala ona. O to horší bude pro Lumíra začít debatu o rozvodu. Ráno odvahu nenajde. Později proto pozve Světlanu k Henrymu, aby si konečně v klidu promluvili a on jí mohl rozvod navrhnout. Jak Lumír Světlaně o rozvodu nakonec řekne? Jak Světlana zareaguje? Jak oba dva toto rozhodnutí ponesou?

Kalina má důkazy
Na gymnáziu se bude od rána opět řešit spor Miriam Hejlové s Jirkou Hložánkem a její facka tomuto sígrovi. Ředitelka Puklická dostane vyrozumění, že zítra přijde incident prošetřit školní inspekce. Zatímco Boženka a Ota se postaví jednoznačně na stranu Miriam a podpoří ji, Kalina si bude stát na svém. Studenta uhodit neměla. Porušila tím školní řád. Také třída, do které Jirka chodí, bude rozdělená na dva tábory. Polarizaci ještě více prohloubí Kalinův proslov, kterým bude na třídu apelovat. Naleznou se totiž důkazy proti autorovi pátečních nechutných pornokoláží... Jak Miriam bude čelit problémům ve škole a napětí, jež vyvolaly? S jakým řešením celé nepříjemné situace přijde za Boženkou? Jak se ji bude snažit povzbudit Vlastimil? A čím jí pomůže Cyril?

Thea a Vasil: 2. kolo
Už pár týdnů se neviděli. Nyní se Thea s Vasilem neplánovaně potkají v Coolně, kde budou oba čekat na své partnery. Vasil si okamžitě ke krásné Thee přisedne a rozbalí na ni svůj šarm. Thea si bude držet odstup, ale když se Vasil sám pustí do vzpomínání na svou bohatou minulost, zaujme ji... Co všechno se dnes Thea od Vasila dozví? Jak budou reagovat jejich partneři, až je spolu v Coolně přistihnou? Bude Vasil s rozhovorem nakonec souhlasit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.1.2012 - 2112. díl