Ulice 20.1.2012 - 2115. díl

Pana Peška hned po ránu rozladí štěkání psí nalezenkyně, která v Amáliině garsonce osamí. Okamžitě bude Amálii volat do ordinace, aby zjednala nápravu. Ta ho ovšem požádá, ať to udělá sám. Prý bude stačit jen podrbat za ouškem a domluvit.

Libor bude jen žasnout, jak to Amálie s Vlastou koulí. Ještě více ho však překvapí Amáliiny plány. Přizná, že fenku do útulku v žádném případě nedá. Pokud se nepřihlásí majitel, nechá si ji. Jen bude muset vymyslet, jak zlomit pana domácího, aby se čtyřnohým podnájemníkem souhlasil. Zatímco Amálie si bude užívat psích starostí, na Libora dolehnou ty manželské. S Martou opět nakousnou společnou terapii, jejíž termín se už blíží... Co si Amálie na pana Peška vymyslí? Jak úspěšná její metoda bude? Proč vlastně pan Pešek tak striktně zakázal psy ve svém domě? A proč se Libor společné terapie obává?

Návštěva u Vojty
Matějovo probuzení vedle Adély rozhodně do kategorie sladkých spadat nebude. Jen co nabude vědomí, dojde mu, co se včera stalo. Usnul jako špalek dřív, než se Adéla vrátila z koupelny. Ta mu to s úsměvem potvrdí. Zároveň ho ujistí, že jí to ani trochu nevadí. A mnohoznačně slíbí, že všem dnům není konec, ani tomu dnešnímu. Když jí Matěj nabídne, ať s nimi jede za Vojtou, bude ráda souhlasit. Jenže v léčebně se stane něco, co bude ještě hodně dlouho ležet všem aktérům v hlavě... Co všechno se u Vojty přihodí? Jak proběhne společná návštěva? Čím Vojta zaskočí Štěpána? Čím Adélu? A čím Adéla Matěje?

Markétina první karta
Simona bude po ránu chválit Markétu za její pokroky. Už nevypadá jako zombie, dokonce s ní i komunikuje u snídaně. Markéta ožije ještě víc, když jí listonoška doručí její první platební kartu. Hned začne shánět PIN, aby ji vyzkoušela a konečně si poprvé vybrala z bankomatu své peníze – samozřejmě pod přísným dohledem Simony... Kolik si Markéta nakonec vybere? Opravdu si zaslouží Simoninu pochvalu? A jak to bude s tím slibovaným mejdanem v Coolně, až dostane dědictví?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.1.2012 - 2115. díl