Ulice 23.1.2012 - 2116. díl

Simona se hodně rychle vžila do role starostlivé matky, která se snaží svého nezdárného potomka zkrotit a napravit. Ráno bude v salonu kvůli dalšímu Markétinu kousku pořádně namíchnutá. Jitce a Romaně barvitě vylíčí její nezodpovědnost.

Od pátku, kdy dostala platební kartu, se doma neukázala. Poslala jen dvě esemesky – že paří a že je v pořádku. Její lamentování později přeruší samotná Markéta. Nečekaně se jí přijde omluvit s povadlou růží. Simona se bude snažit srovnat ji zase do latě, ale nečekaně narazí. Markéta ji zaskočí prohlášením, že se co nejdříve odstěhuje, aby už měla konečně klid... Podaří se Simoně Markétu od stěhování odradit? Kam se chce Markéta odstěhovat? A co na její zaječí úmysly řekne Jiří?

Amálie zachraňuje psa, Libor manželství
U Seidlových se dnes bude zachraňovat na všech frontách. Miki s Amálií se budou snažit zachránit psí nalezenkyni před útulkem, Libor zase své manželství. Zatímco Miki to vezme přes letáky a shánění majitele fenky, jež našla minulý čtvrtek azyl u Amálie, samotná Amálie se zaměří na pana Peška. I nadále ho bude nenápadně manévrovat do role ochranitele nebohého psího stvoření, jemuž se v jednom kuse dějí nějaká příkoří. V daleko prekérnější situaci se ovšem ocitnou Libor s Martou. Jejich první společná terapie, z níž mají oba dost velké obavy, nečekaně odhalí víc, než by tušili... Podaří se Amálii zpracovat pana Peška natolik, že si bude moci fenku nechat? Jaké výsledky přinese první společné sezení Libora a Marty? A s čím se Libor svěří Amálii a panu Peškovi po svém návratu domů?

Adélina snaha o usmíření
Tereza si bude dělat starost o Matěje. Zavřel se ve svém pokoji a celý víkend z něj pomalu nevylezl. Matěj to svede na hodně učení. O Adéle se s Terezou nebude chtít bavit. Terezino podezření, že mezi těmi dvěma není všechno v pořádku, záhy potvrdí telefonát samotné Adély, jež se od pátku marně snaží Matějovi dovolat. A aby toho nebylo málo, Terezu čeká nepříjemný zápočet u Peterky. Do zpěvu ovšem nebude ani Štěpánovi. Až dnes se svěří Thee, v jakém stavu Vojtu v pátek zastihl... Podaří se Adéle promluvit si s Matějem? Udobří se ti dva? Co si Štěpán počne s materiálem, který s Vojtou v pátek natočil? Řekne o Vojtově slabé chvilce také Tereze?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 23.1.2012 - 2116. díl