Ulice 2.2.2012 - 2124. díl

Jakmile se do rozvodu či majetkového vyrovnání začne plést rodina a noví partneři, zavání to pořádným průšvihem. Hlavně v případě, kdy tchyně by si pro korunu nechala vrtat koleno a vašeho manžela ulovila zlatokopka.

Světlanino tušení bylo správné. Lumírovy ženy dávají Lumírovi kvůli převodu bytu zabrat. Jedna to dělá rafinovaně, druhá si už žádné servítky nebere. Včera sjela Vilma Nyklová na tři doby syna, dnes se pustí do Světlany. Světlana bude jen koukat, co všechno se od ní dozví. Tchyně z ní udělá zlatokopku, které nejde o nic jiného než o jejich majetek. Poslední kapkou pro ni bude, když jí Světlana opáčí, že do jejího a Lumírova majetkového vyrovnání jí nic není. Nyklová v tu chvíli uvidí rudě a už nebude k zastavení. Když si navíc později ještě přisolí Pavla, Lumír bude mít o pořádné trable opět postaráno… Co všechno se dnes Světlana od Nyklové ještě dozví? Jak bude chtít Lumírova matka zabránit převodu bytu na Světlanu? Co si na Lumíra vymyslí Pavla? Jak dopadne dnešní podpis smlouvy o majetkovém vyrovnání u notáře?

Libuščino dilema kvůli svatbě
Eliáš bude jako vyměněný. Ráno zajde na nákup, na Libušku bude samý med. A hned začne o své nabídce. Rozmyslela si už Libuška, jestli si ho vezme? Libuška se znovu pokusí svatbě vyhnout. Spousta lidí spolu žije jen tak, bez sňatku. Eliáš ale bude mít protiargumenty připravené. Obě jejich rodiny přeci dbají na tradici. Zároveň opět zabrnká na citlivou strunu. Miluje ji. Kvůli ní se změnil a usadil na jednom místě. Kvůli ní už ani nejezdí do Španělska za svým druhým synem. Navíc Libušku zaskočí i představou, jak by jejich svatba měla proběhnout… Kývne mu Libuška na jeho nabídku? Svěří se někomu? Proč se o ni začne Boris bát? Čí příjezd spustí další lavinu v jejím životě?

Martiny obavy
Martu s Liborem dnes čeká další společná terapie. Marta se bude cítit skvěle, ovšem jen do chvíle, kdy se od lékaře dozví, co by s nimi chtěl probírat. Rád by se zaměřil na Liborovo nemanželské dítě. Lékař ji navíc zaskočí i nečekaným návrhem… Jakým? Čím Marta překvapí Libora? Na čem se domluví Amálie s Karolínou? A čím Libor dostane Mikiho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 2.2.2012 - 2124. díl