Ulice 8.2.2012 - 2128. díl

Vasil se ocitl v pasti. Normální život normálního smrtelníka pro něj prostě není. Čím víc se snaží kvůli Ingrid, tím větší napětí v něm roste. Paradoxně to odnáší hlavně Ingrid. V jednom má ovšem jasno. Chce s Ingrid zůstat.

Vasil si není jistý, jestli by ona chtěla zůstat s ním, pokud by se vrátil ke starému řemeslu. A právě to mu Vlčák opět nabídne. Ujistí ho, že on dělá jen čisté kšefty. Obavy z policie proto nejsou na místě. Navíc Vasila nahlodá i připomínkou starých časů, kdy býval frajer, který Ingrid určitě imponoval. Zato teď? Přestože se bude snažit, Vasil se nevyjádří ani tentokrát. Vlčákova slova mu ale budou vrtat hlavou. O to víc, o co víc se bude prohlubovat krize mezi ním a Ingrid... Jak se Vasil nakonec rozhodne? Odolá Vlčákově nabídce? Co pro něj Ingrid znamená? Co všechno se mezi nimi dnes změní?

Liborova samota
Libor se ráno probudí pozdě a s pořádnou kocovinou navrch. Mikimu bude jasné, že se doma něco děje. Udeří proto na tátu, aby mu řekl co. Máma mu nebere mobil, on se včera opil, jen co se vrátil ze sanatoria. Jenže Libor nebude mít sílu mu cokoliv vysvětlovat. Naštvaný Miki se svěří ve škole Míše, která se ho bude snažit uklidnit a povzbudit. Přešlého Libora bude v ordinaci zase povzbuzovat Amálie. Marně. Libor se neudrží a zavolá lékaři Marty, aby mu od plic řekl, co si o tom všem myslí... Podaří se Liborovi promluvit si dnes s Martou a všechno jí vysvětlit? Svěří se Mikimu? Kdo ho dnes podrží nad vodou?

Pavel řeší přesun
Pavel nabídne Tomášovi svůj byt. Jakmile se přestěhuje k Aničce a dětem, bude volný. Kdy k tomu dojde, ale sám odhadnout neumí. Vše závisí na Bedřichovi, který si nejprve musí odstěhovat své věci. Tomáš se tentokrát ukáže jako muž činu. Pavlovi doporučí, aby se stěhováním neotálel a dokázal tím Anče svou rozhodnost. Dokonce mu nabídne i vlastní pomoc a navrhne šibeniční termín, ve kterém by jeho přesun k Liškovým mohli společně zrealizovat. Co na to Pavel? A co Anča? S jakými obavami se svěří Zuzaně? A jak na Pavlovu akci kulový blesk zareagují Franta s Emou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 8.2.2012 - 2128. díl