Ulice 10.2.2012 - 2130. díl

Pavel se hned ráno pustí s dětmi a Tomášem do akce kulový blesk, aby se stihl přestěhovat a vše uklidit, než Anča přijde z práce. Zpočátku všechno půjde jako po másle. Pavlovy věci dovezou do domu přesně podle harmonogramu. Jenže samotné nastěhování se jim pořádně zkomplikuje.

Bedřichův stůl stále bude na svém místě, přestože měl být už dávno pryč. A když pro něj Bedřich s Hrihorijem konečně dorazí, na odchodu jedovatě podotkne, že Pavel ten svůj stůl dostane do bytu leda tak naštípaný sekerou... Opravdu nebude jiná cesta? Co Pavel se svým stolem nakonec udělá? Čím potěší Anču? A čím ona jeho?

Markétina tajemství
Včera se Markéta odstěhovala, dnes bude mít Simona od rána plnou hlavu starostí. Marně se bude snažit Markétě dovolat. Jitce s Romanou přizná nejen své pocity osamělosti v prázdném bytě, ale hlavně strach o Markétu. Proč? Markéta se nastěhovala do bytu s karmou. A Simona hned začne vymýšlet nejrůznější hororové scénáře. Jitka jí proto poradí, aby zavolala Markétě do práce na pevnou linku. Jenže jakmile se tam Simona dovolá, dojde k výbuchu i bez karmy. Zjistí totiž, že Markéta tam nepracuje. Okamžitě zatelefonuje Jiřímu, aby vyhlásila stav pohotovosti... Čím Jiří Simonu uklidní? Jak Simona vyřeší svou dnešní osamělost? Jak si Markéta užívá vytouženou samotu a svobodu ve vlastním bytě? Co se dnes mezi těmi dvěma přihodí?

Pozvání Miriam
Cyril by si rád užil rodinu pohromadě, dokud je to možné. Zarezervuje proto pro všechny na jarní prázdniny pobyt v Krkonoších. Nenechá se odradit ani Vlastimilovými pochybnostmi, zda takový pobyt zvládne. A hned začerstva to zajde oznámit Miriam do školy... Co na jeho plány Miriam řekne? Čím Miriam později zaskočí Boženka Puklická? A čím překvapí ona ji?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.2.2012 - 2130. díl