Ulice 17.2.2012 - 2135. díl

Libuška se chová jako typická oběť domácího násilí. Ráno se bude marně snažit zamaskovat obrovskou podlitinu na obličeji. Boris si jí všimne okamžitě. Libuška mu ale pravdu o tom, co se u nich doma dělo, neřekne. Naopak bude Eliáše krýt.

Libuška Borisovi vysvětlí, že na noc musel narychlo odjet do Německa kvůli dalšímu autu. Modřinu na svém obličeji nakonec svede na vlastní pití. To Borise naštve, protože mu včera slíbila, že už pít nebude. Při nejbližší příležitosti jí pak neplnění slibů vrátí… Jak Libuška vysvětlí modřinu Jitce? Jak na její podlitinu zareaguje Eliáš? Co Libušku zasáhne nejvíc? S čím se svěří do dalšího dopisu Kateřině? A proč si o ni bude dělat starost Thea?

Pavla vyráží na lov
Na Pavlu dolehne cestovní horečka. Alespoň tak Lumírovi vysvětlí svoji nervozitu před odjezdem. A znervózní ještě víc, jen co jí Lumír začne nabízet svoji všestrannou pomoc. Navíc se o její cestu a tlumočení začne i trochu víc zajímat, což Pavle nebude příliš po chuti. Raději před ním prchne na nákupy. Jenže když se domů vrátí i s novou lyžařskou helmou, narazí tam opět na Lumíra. Vzal si kvůli ní volno, aby ji mohl odvézt na letiště. Lyžařská helma zákonitě vzbudí jeho další zvědavost. Pavla i tentokrát vybruslí výmluvou. Další otázky utne s tím, že si musí jít ještě sbalit. Jen co osamí, zavolá Patricii SOS. Věci se komplikují, Lumír už určitě něco tuší… Vykroutí se Pavla z odvozu na letiště, nebo se tam Lumír setká s Robertem? Co všechno Lumír tuší? Proč bude Pavlu celý večer nahánět po telefonu?

Cyril vs. Miriam: Kdo má pravdu?
Miriam bude ráno hodně přešlá kvůli včerejší hádce s Cyrilem. Nedorozumění mezi nimi ji bude mrzet o to víc, že se ze všech sil snaží mu pomoci. Podobně převálcovaný bude také Jarda, který se za ní zastaví. Rád by se s ní domluvil, jak to bude dál. Jakmile se jí však svěří se svým rozhodnutím tátu do sanatoria nedat, jejich debata opět přejde do emočně vypjaté roviny. Miriam se nebude chtít smířit s tím, že Cyril umírá a ona na to musí jen nečinně koukat. Jarda jí proto doporučí podívat se na tátovu situaci jeho očima. Úplně jiný pohled na věc bude mít tentokrát Amálie. Cyrilovi svůj názor opět bez obalu řekne. A notně ho jím zaskočí… Čím Amálie Cyrila dostane? A čím Cyril Jardu i Miriam?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.2.2012 - 2135. díl