Ulice 21.2.2012 - 2137. díl

Skleslá Libuška se dnes ranního vstávání nezúčastní. Vymluví se na počínající chřipku. Eliáš o ni ihned začne vzorně pečovat. A zrovna tak i o Borise. Vypraví ho do školy, kam se dnes sám chystá za ředitelkou Puklickou na její pozvání.

Libuška si ale klidu příliš neužije. Dopoledne se za ní zastaví starostlivá Thea. Volala jí máma, aby zjistila, co se s Libuškou děje, když jí stále nebere telefon. Libuška se vymluví na spoustu zařizování, ale Thea jí to nezbaští. Sestra se jí nakonec přizná, že má strach Kateřině o svatbě říct. Zároveň ji ale ujistí, že to dnes už určitě udělá... Najde Libuška dostatek síly, aby se Kateřině přiznala k tajnému sňatku? Proč se pohádá s Theou? Proč si o ni bude Thea dělat ještě větší starost? Co se Eliáš dozví od Puklické? A proč začne Kateřina telefonovat i jemu?

Pavla rozjíždí svatební přípravy
Lumír hned ráno prolistuje Prásk, jestli je tam nečeká zase nějaké překvapení. K velké spokojenosti Pavly se bouře přehnala a opět bude ticho po pěšině. To znamená ten nejpříhodnější čas na svatební přípravy. A taky na co nejrychlejší dořešení rozvodu. Pavla začne Lumíra hned po ránu úkolovat, co všechno bude třeba zařídit, aby svatba byla náležitě reprezentativní a proběhla co nejdříve... Proč Pavla tak tlačí Lumíra do rozvodu a svatby? Nastoupí do pekárny jako provozní? Co dnes Lumíra vytočí? Co překvapí? A jaké budou dozvuky pondělního článku v Prásku?

Martina zpověď
Miki při snídani navrhne tátovi, aby se vrátili k domácím tradicím a vyprávění vtipů při vodce. Libora vzpomínka na staré časy i máminu tehdejší statečnost pobaví. Slíbí, že jí to dnes navrhne. Tak se Miki dozví, že se táta opět chystá do sanatoria na další společnou terapii. Proto ho opět nevezme s sebou. Mikimu už ale máma hodně chybí. Krátké telefony o přestávce mu ji prostě nenahradí... Jak proběhne dnešní společná terapie Seidlových? Mají to nejhorší opravdu za sebou? Budou k sobě konečně upřímní? Co Libor prozradí o svém vztahu s Karolínou? A co ho naopak zaskočí při Martině zpovědi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.2.2012 - 2137. díl