Ulice 24.2.2012 - 2140. díl

Simona hned za tepla nahlásí Jiřímu, že Markétu vyhodili z práce, protože krade. Jiří ale téhle historce neuvěří. Podle něj Markéta nic nevzala. A také odhalí pravou příčinu Simonina naštvání na Markétu.

Podle Jiřího je Simona dotčená, že se Markéta se změnou práce nesvěřila jí, nýbrž jemu. To Simona samozřejmě popře. V práci později nebude probírat s Jitkou a Romanou Markétu, nýbrž své nachlazení. Její kašel a kýchání budou vypadat opravdu hrozivě. Když Simona zmíní ještě i vyrážku, vzápětí jí to dojde. Je alergická na kočku Žanetu, kterou si včera přivezla z útulku. Markéta si k ní mezitím zajde pro své šťastné tričko. V Coolně pak do sebe bude házet jednoho panáka vodky za druhým a psychicky se připravovat na speciální přesčas se svým šéfem. O tom, k čemu se chystá, ale nikomu neřekne. Dokonce ani Márovi a Eddiemu... Jak dopadne Markétin přesčas s prasáckým šéfem? Dojde klukům, jakou blbost chce udělat? A jak Simona nakonec vyřeší problém se Žanetou?

Sanatorium pro Cyrila
Miriam bude po včerejšku stále hodně rozhozená. Božence Puklické se svěří s otřesným zážitkem z návštěvy Slunečního vrchu. Rodiny tam dávají své blízké opravdu zemřít. A to ona Cyrilovi neudělá. Boženka ji však před osobní péčí o těžce nemocného Cyrila bude varovat. Ona si tím prošla kdysi se svým dědečkem. Dle ní to bylo učiněné peklo. Proti Cyrilovu umístění do sanatoria bude také Jarda. Samotný Cyril však bude s tím, co ho čeká, smířený... S čím se Cyril svěří Amálii? Jak se na Cyrilovo umístění do sanatoria a Jardovo pendlování mezi Prahou a Mnichovem bude dívat Lenka? Opravdu si Cyril podá přihlášku do sanatoria?

Vojtovo propuštění z léčebny
Vojtu dnes propustí z léčebny do domácího ošetřování. Moc vysmátý ale nebude. Tereze se svěří s pocitem, že jedno vězení vymění za jiné, kde mu budou dělat bachaře rodiče. Tereza se ho bude snažit povzbudit, ale i ona bude mít z toho, co je čeká obavy. Vojtovi rodiče proti ní evidentně něco mají. Navíc Vojta s nimi nikdy moc nevycházel... Naplní se Tereziny obavy? Co se Tereza dozví od táty Vojty, když spolu na chvíli osamí? A jak dopadne Matějovo pozvání Vojty na oslavu jeho svátku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.2.2012 - 2140. díl