Ulice 1.3.2012 - 2144. díl

Frantova třída si dnes podle pokynů donese do školy lyže na lyžák, které poputují na horskou boudu napřed. Otrávený Franta přijde jako jediný i s báglem. Jeho obavy z posměchu spolužáků se bohužel začnou naplňovat.

Kalina Frantu před celou třídou sjede a důrazně upozorní, že batohy si vynesou na boudu sami. Pavel Tesařík kolegovi sice situaci hned objasní, ale už bude pozdě. Významné pohledy Michala a Janičky budou jen začátkem toho, co Frantu čeká. Navíc ty dva při pohledu na Frantův nestřežený batoh napadne i jeden menší podraz… Co si Franta vyslechne od spolužáků? Co na něj Michal s Janičkou vymyslí? Jak si s nimi poradí? Co rozčílí později Kalinu? A proč bude Franta doma zase jednou pořádně přešlý?

Cyrilovy rady
Jarda bude už od rána sedět u počítače, aby napsal šéfovi raport o plnění, či spíše neplnění úkolu se založením firemní pobočky v Praze. Cyrilovi přizná, že vina spadá i na jeho hlavu. Na hledání náhradního místa se totiž tak trochu vykašlal. Cyril ho ihned poučí, že toto by v jeho zprávě rozhodně nebýt nemělo. A přidá i pár dobrých rad, jak by takový raport měl vypadat. Zatímco Cyril bude s Jardou řešit jeho práci, Miriam se bude i nadále soustředit na makrobiotiku. Ve snaze získat co nejvíce informací zajde i za Amálií. A to, co od ní uslyší, ji přeci jen překvapí… Co všechno se Miriam od Amálie dozví? A jak dopadne Jarda u šéfa? Podaří se mu zažehnat průšvih v práci?

Vasilův byznys
Ingrid konečně najde kupce na masérské vybavení po Vasilovi. Simoně to nedá, aby nezkusila přeci jen zalobbovat za Markétu. Podle ní by si mohla udělat kurz a Vasilovu klientelu převzít. Romana ihned opáčí, že nahradit nezodpovědného Vasila nezodpovědnou Markétou by žádná výhra nebyla. Tím se dotkne Ingrid. Okamžitě ji zpraží, ať se do Vasila už nenaváží. Vzápětí se však pořádně vyleká, když pohlédne přes výlohu ven… Čeho si Ingrid venku všimne? Co ji tak vyděsí? A co nyní vlastně Vasil dělá? Proč na něj bude Ingrid naštvaná? A čím ji Vasil namíchne ještě víc?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 1.3.2012 - 2144. díl