Ulice 2.3.2012 - 2145. díl

Pozor! Poslední díl s Vasilem! Jak se rozloučí? … Vasil včera Vlčáka ujistil, že svých tři sta tisíc sežene. Je si jistý, že Ingrid mu je nakonec přeci jen dá. Jenže ráno se zdaleka nebude odvíjet podle jeho představ.

Jen co se Ingrid trochu probere, urychleně se začne vypravovat do práce. Právě dnes, kdy si má kupec přijet pro masérské vybavení, zaspí. Slibně načatý hovor a usmiřování proto rázně utne s tím, aby se Vasil za ní zastavil po desáté hodině v práci. Ani Vasilův šarm ji tentokrát nezastaví. Zatímco Ingrid se bude činit v práci, Vasil se sejde s Vlčákem, aby domluvili detaily jejich velkého byznysu s diamanty. S menším rizikem by si každý mohl přijít na cifru s šesti nulami… Podaří se Vasilovi přesvědčit Ingrid, aby mu potřebných tři sta tisíc půjčila? Má tolik peněz? Co vlastně Vasil plánuje? Jak si představuje svůj další život? A co na to Ingrid?

Franta na koberečku kvůli alkoholu
Jen co Franta ráno přijde do třídy, Michal s Janičkou začnou vyzvídat, jestli je všechno ok. Když je Franta ujistí, že Tesík doma nic neříkal, oddechnou si. Batoh s jejich speciálním obsahem – dvěma lahvemi vodky a kartonem cigaret – už na ně určitě čeká na horách. Jenže vzápětí jim sklapne. Pro Frantu si přijde do třídy s kamenným výrazem ve tváři Kalina. Všem hned dojde, že je zle… Práskne Franta své spolužáky, nebo alkohol a cigarety vezme na sebe? Co všechno mu hrozí, kdyby neřekl pravdu? Povede se Pavlovi Frantu z tohoto maléru vysekat?

Amáliina skepse
Páteční odpoledne, předjaří. Čas jako stvořený na romantickou schůzku nebo večeři. Míša pozve Mikiho na francouzskou specialitu, ale ten dnes odmítne. Nemá peníze. Navíc si chce najít na víkend nějakou brigádu, aby vydělal minimálně sedm stovek. Rád by totiž mámu po jejím návratu domů překvapil nějakým hezkým dárkem. A už ho má dokonce i vyhlídnutý… Co bude dělat o víkendu Libor? Proč bude Amálie před blížícím se návratem Marty domů skeptická? Čím se jí Libor dotkne? A s čím se Marta svěří svému lékaři?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 2.3.2012 - 2145. díl