Ulice 5.3.2012 - 2146. díl

Ingrid stále nebude tušit, že ji Vasil opustil. Dokonce ani to, že ji obral o všechny peníze, jež měla – i o výplaty do salonu. Dobře naladěná si bude ráno pochvalovat, jak si o víkendu výborně odpočinula.

Přestože si Ingrid víkend užila, přizná Jitce, že jí chyběl Vasil. Už se bude těšit na jeho návrat a hlavně na společnou dovolenou, kterou jí před svým odjezdem slíbil. Bude věřit, že s Vasilem mají to nejhorší za sebou a že opět bude lépe. O to horší bude později její prozření. Pořádný šok zažije, až otevře pokladnu kadeřnictví. Nic jiného kromě Vasilova snubního prstýnku v ní nenajde. Jenže Simona, Romana i Jitka od ní budou čekat slíbené výplaty… Co Ingrid holkám řekne? Kde peníze na výplaty vezme? S čím se svěří Světlaně? Co všechno se stane od chvíle, kdy v pokladně najde Vasilův snubní prstýnek?

Martin návrat ze sanatoria
Miki ráno poprosí tátu o půjčení stovky, aby mohl mámě koupit dárek na přivítanou. Liborovi v tu chvíli dojde, proč Miki o víkendu roznášel letáky. Ujistí ho, že odteď už bude všechno jinak. Ani jeho, ani mámu v budoucnu něčemu podobnému již nevystaví. Bude věřit, že společně to zvládnou a bude zase dobře. Také Marta bude před odchodem ze sanatoria doufat, že se jim nový začátek podaří. Jen si ho bude představovat trochu jinak než Libor… Jak proběhne Martin příjezd domů? Čím ji Libor s Mikim dojmou? Jak Marta vidí svůj život do budoucna? Co na její plány řekne Libor?

Lumírova žaloba
Právník předloží Lumírovi návrh rozvodové smlouvy. Bude stačit jeho jediný podpis a do měsíce je rozvedený – za předpokladu, že splní požadavek protistrany. Tím požadavkem je jednorázové odstupné ve výši sedmi set padesáti tisíc korun. A právě v tom bude potíž. Lumír tolik peněz prostě nemá. Proto se s právníkem domluví na žalobě bulváru, který Pavlu očernil. Bude věřit, že pár set tisíc na plátku vysoudí. Jakmile se však o žalobě dozví Pavla, půjdou na ni mdloby. Něco takového jí ještě scházelo… Co na žalobu řekne Patricie? Proč se jí obě obávají? Podaří se Pavle přesvědčit Lumíra, aby od ní ustoupil? A kde chce Lumír sehnat peníze na odstupné pro Světlanu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 5.3.2012 - 2146. díl