Ulice 6.3.2012 - 2147. díl

Martina slova, že se s ním chce rozvést, s Liborem včera večer otřásla. Něco takového nečekal ani ve snu. Marta si o něj bude dělat starost, protože v noci se domů nevrátil. Brzy nad ránem zajde do ordinace, kde zkroušeného Libora najde.

Libor Martě přizná, že v noci vůbec nespal. Marta na tom bude stejně. Liborovi se omluví, že mu to neřekla šetrněji. Takhle ranit ho nechtěla. Libor se s ní ale o rozvodu a včerejšku nebude chtít bavit. Jen ji poprosí o čas, aby to vše vstřebal a aby se trochu sebral... Kolik času bude potřebovat? Co řekne Amálii, která o něj bude mít starost? Proč se vypraví za ošetřujícím lékařem Marty a pak hned za Martou do školy? A jak dopadne rodinná večeře na uvítanou Marty u pana Peška?

Ingrid bojuje o přežití
Včerejší prozření bylo pro Ingrid hodně bolestivé. I když stále hledá nějaké vysvětlení, není pochyb. Vasil ji okradl, opustil a zanechal v nezáviděníhodné situaci. Její salon se rázem ocitl před krachem. Nemá na platby dodavatelům ani na výplaty pro Jitku, Romanu a Simonu. Ta bude hned ráno líčit Jitce, jak u Ingrid včera pochodila, či lépe řečeno nepochodila. Navíc jí nyní ani nebere telefony. Když se tohle dozví Světlana, jež bude Ingrid v salonu hledat, okamžitě se rozjede plna obav k ní domů. Tam na ni bude čekat velké překvapení... Co je s Ingrid? Proč Simoně ani Světlaně nebude brát telefon? Podaří se jí udržet podnik nad vodou? A kde chce vzít na výplaty? Ustojí tohle obrovské vypětí?

Lumírovy pozvánky na svatbu
Nebezpečí s žalobou bulváru zažehnáno. Pavla se opět naplno vrhá do svatebních příprav. Ovšem jen tak v klidu dnes rozhodně neproběhnou. Jen co jí dá Lumír svůj seznam pozvaných svatebních hostů, Pavla zaútočí: „Cože? Ty tam chceš pozvat i Světlanu?“ A oheň bude na střeše... Prosadí si Lumír pozvání Světlany na svou svatbu? Co na to Nyklová? Jak na Lumírovo pozvání zareagují Hložánek s Mastnou? A proč dnes přijde Lumír domů naprosto namol?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 6.3.2012 - 2147. díl