Ulice 7.3.2012 - 2148 díl

Jitka bude ráno probírat s Oldou situaci v kadeřnictví. Za nevyplacenými výplatami, které Ingrid v pátek do salonu donesla, bude tušit trable s Vasilem. Jak velké problémy Ingrid momentálně řeší, ale nebude mít tušení ani ona.

Ingrid se záchrana salonu a hlavně vyplacení výplat Romaně, Simoně a Jitce ještě víc zkomplikuje. Místo slíbených peněz za hodinky jí starožitník donese špatnou zprávu. Pokud mu nedoloží původ hodinek, jež chce prodat, se slíbenou sumou se může rozloučit. Jméno Ševčenko a pověst s ním spojená ho donutí k obezřetnosti... Jak Ingrid z nepříjemné situace vybruslí? Kde sežene peníze na výplaty? Co všechno prozradí Jitce, která za ní zajde? A podaří se jí sehnat nějaký důkaz, že hodinky jsou opravdu památkou po otci?

Pavla bojuje proti žalobě Prásku
Včerejší rytí štamgastů a poznámky na Pavlinu adresu byly pro Lumíra poslední kapkou. U Henryho ji pořádně spláchl panáky, dnes bude konat. Ráno se ale probere s pořádnou kocovinou. Pavla se do něj hned pustí, proč se takhle opil. Naštvaný Lumír ji usadí ujištěním, že co nejdříve očistí své a hlavně její jméno žalobou Prásku. Jen co Pavla uslyší o žalobě, otočí. Opět se bude snažit Lumíra přesvědčit, aby se s bulvárem do války nepouštěl. Marně. Jakmile Lumír odejde do práce, Pavla zavolá SOS Patricii. Žalobou Prásku by Lumír zavařil jim oběma. Jak ale tenhle hrozící malér zažehnat? Pomůže opět nasadit do první linie Nyklovou? Co Lumírovi poradí právník? Proč dnes budou Pavla s Patricií na prášky? Opravdu Lumír žalobu podá?

Libor prosí o šanci
Amálie si bude dělat starosti o syna. Včera jí přišel na společné večeři nějaký napjatý, dnes mu musí v ordinaci všechno třikrát opakovat. Tohle nebude jen jedním špatným vyspáním. Jakmile budou mít chviličku pauzy, udeří na Libora, co se děje. Jejich rozhovor ale přeruší Miki, jenž se nečekaně objeví v ordinaci... Proč Miki za tátou přijde? Co Amálii jen potvrdí její tušení, že všechno není tak v pořádku, jak na první pohled vypadá? A podaří se Liborovi dnes přesvědčit Martu, aby si rozvod rozmyslela?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.3.2012 - 2148 díl