Ulice 9.3.2012 - 2150. díl

Libuška bude po včerejším konfliktu s Eliášem, jenž odnesla pohmožděným ramenem, zakřiknutější než kdy jindy. Eliáš se jí navíc postará o další pořádné překvapení. Před synem se jí starostlivě zeptá, jestli s tím bolavým ramenem zvládne sobě a Borisovi sbalit všechny nutné věci.

Nechápající Libušce Eliáš spiklenecky oznámí, že to tedy Borisovi už řekne sám. Jeho rodinka se tak od něj dozví, že v pondělí odjíždějí na dva měsíce do Rakouska. Aby vzal Libušce vítr z plachet, dokonce proti ní použije i její pití. Před synem z ní udělá alkoholičku, která si nic nepamatuje. Ani tak důležitou věc, jako je odjezd na několik týdnů do zahraničí. Jenže tentokrát se přepočítá. Libuška si postaví hlavu a oznámí mu, že ona ani Boris s ním nikam nepojedou... Přesvědčí je Eliáš k odjezdu? Co všechno kvůli tomu podnikne? Svěří se Libuška konečně Kateřině? Proč si o ni bude Kateřina dělat čím dál větší starost? A čím Libušku zaskočí Boris?

Martě docházejí síly
Marta bude hned po ránu probírat s lékařem svou situaci. Manžel se ji stále snaží přesvědčit, že rozvod je nesmysl. Dokonce jí nabídl kompromis – žít odděleně. Ona si ale tentokrát žádný kompromis dovolit nemůže. Má strach, že potom by Liborovi opět ustoupila. A to nechce. Navíc cítí, že jí už docházejí síly. Vyčerpaně bude Marta působit i v kabinetě. Miriam ji bude chtít povzbudit, a tak jí přečte část slohové práce Mikiho. Pro Martu to však bude poslední kapka... S čím vším se Marta svěří Miriam? Co jí Miriam poradí? Dozví se konečně Amálie, co se to v synově rodině děje? Co jí doporučí Vlastimil? A co Liborovi?

Schůzka ve třech
Tereza bude nervózně čekat na Matěje. Právě dnes, když se chystají za Vojtou, musí mít zpoždění! Moc dobře přece ví, jak si jeho rodiče potrpí na dochvilnost. S Vojtou pak ve třech vyrazí do Coolny. Zde si bude Tereza užívat každého okamžiku, kdy můžou být s Vojtou spolu... Jak nyní vypadá Vojtův časový rozvrh? Proč bude Tereza po setkání s ním skleslá? Co ji povzbudí? A co nabije optimismem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.3.2012 - 2150. díl