Ulice 13.3.2012 - 2152. díl

Vojta strávil po dlouhé době společnou noc s Terezou. První od jeho úrazu. Nervozitu před milováním se snažil zahnat kapkou šampaňského. Na své léky by však neměl vypít ani tu kapku. Následky na sebe nenechaly dlouho čekat.

Vojtovi se udělalo zle. Tereze nic neřekl, aby jí nezkazil krásný večer. Jenže v noci se mu ještě přitíží. Zatímco Tereza mu půjde do kuchyně pro něco na žaludek, Vojta se bude chtít přemístit z postele. Spadne však na zem tak nešťastně, že si rozbije hlavu. Tereza hned přivolá záchranku a pak zavolá SOS i Matějovi. Ten se s Eddiem okamžitě vypraví za ní a Vojtou, aby jim pomohli. Než dorazí do studentského bytu, bude už u Vojty rychlá pomoc... Co je s Vojtou? Jak vážné to s ním bude? Proč ho záchranka odveze do nemocnice? Co všechno se stane, až se o tom dozví Vojtovi rodiče? Čím Vojtova matka naprosto rozhodí a zaskočí Terezu? A čím ji dorazí samotný Vojta? Proč se dá Tereza do malování komiksu?

Krádež aktů Miriam
Cyril připravil Jardovi novou verzi prezentace pro šéfy. Jarda z ní bude hodně rozpačitý. Opatrně naznačí, že je to spíš show než klasická prezentace, v níž by měl být důraz především na kalkulaci. Cyril si ale bude jistý, že na šéfy to zabere. Zatímco Jarda bude řešit svoji prezentaci a odjezd do Mnichova, Miriam si chvilku volna v kabinetu zpříjemní vzpomínkami nad fotografiemi svých dávných aktů. Než odejde na hodinu, schová obálku s fotografiemi do kabelky. Jenže během hodiny bude ve škole řádit zloděj. A mimo jiné ukradne i kabelku Miriam... Podaří se zloděje dopadnout? Najde Miriam svou kabelku? Přizná někomu, co všechno v ní měla?

Lumír slaví, Pavla se modlí
Prásk dnes otiskne Lumírovo stanovisko. Nadšená Nyklová se s novinami hned vypraví za Lumírem a Pavlou, aby jim zvěstovala šťastnou zprávu. Konečně je jejich jméno očištěno. Zatímco Lumír bude jásat, Pavla bude spíš na prášky. Lumírovo varování v závěru textu, že příště už budou čelit podobným útokům právní cestou, jí moc velkou radost neudělá. Z toho kouká pěkný malér... Co Lumírovi řekne na otištěné vyjádření Denisa? Co dnes bude Lumír slavit? A jakého svědka na jejich svatbě mu Pavla navrhne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.3.2012 - 2152. díl