Ulice 19.3.2012 - 2156. díl

Marta s Mikim se vrátí z Alp až dnes nad ránem. Unavení, přesto ve skvělé náladě. Libor jim hned vyčte, proč mu o sobě nedali několik hodin vědět. Měl strach, jestli se jim něco stalo. Zároveň ho bude mrzet, že s nimi nebyl.

Libora potěší, když Miki nahlásí, že pro něj mají dárek z Alp. A okamžitě ho i předá. Spolu s mámou mu koupili pravý tyrolský klobouk. Jenže pro Libora to bude jen slabá útěcha. Navíc začne mít pocit, že se mu Marta i Miki čím dál víc odcizují. O to větší vztek pak bude mít na Amálii kvůli jejímu pátečnímu návrhu společného oběda s Karolínou… Co mu na jeho výbuch Amálie řekne? Čím mu tentokrát nepřidá ani pan Pešek? Před čím bude Amálie varovat Martu? A čím dnes dostane Martu Libor?

Mraveniště pro Emu
Emu ráno nadchnou hned dvojnásob cereálie, které Pavel v pátek koupil. Jednak si na nich pochutná a jednak na jejich obalu objeví možnost výhry gelového mraveniště. Okamžitě pookřeje a Pavla o mraveniště poprosí. Jenže ten se jí ho bude snažit rozmluvit, protože to není právě nejlevnější záležitost. Zklamaná Ema se však nedá a bude bojovat za své mravence. A to tak vehementně, že Pavel udělá něco, kvůli čemu začne dokonce i lhát… Co Pavel provede? Proč a komu všemu bude lhát? S čím se svěří Tomášovi? A co prozradí Ema Anče?

Markétin úprk
Markéta se ráno přižene jako velká voda k Simoně. Bez ohlášení a pořádně hladová. Hned se pustí do její snídaně. Simonu bude mrzet, že se už několik dní neukázala. Dokonce přizná, že ji včera hledala doma. A že z jejího bytu slyšela hrát rádio. Markéta ji ujistí, že včera odpoledne doma stoprocentně nebyla, ale moc příjemné jí to nebude… Co před Simonou tají? Proč bude hladová jak havíř po šichtě? Čím Simoně nasadí brouka do hlavy? A proč tak narychlo prchne ze společné večeře s Jiřím?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 19.3.2012 - 2156. díl