Ulice 21.3.2012 - 2158. díl

Cyrilova nabídka společného bydlení Miriam pořádně rozhodila. Božence Puklické přizná, že se nechce vrátit tam, kde byla před třiceti lety. Má strach, že si na Cyrila zase zvykne a pak to opět skončí.

Boženka, která ví, jak moc Miriam Cyrila miluje, ji ale bude varovat. Jednou by si toto své váhání mohla vyčítat. Podle ní si bude muset Miriam vybrat. Buď vzpomínky, nebo zdravý rozum. Oboje mít nemůže. Cyril má už tuto volbu dávno vyřešenou. Chce být s Miriam. A to i navzdory doporučení svého lékaře, aby zůstal pár dní v nemocnici na pozorováních. Přeci nepřijde o svůj poslední jarní den se ženou svého srdce! Co všechno dnes Cyril pro Miriam připraví? Proč by ho jeho lékař viděl daleko raději v nemocnici? Čím Cyril Miriam opět zaskočí? Proč jí bude Boženka promlouvat do duše? A co Miriam zasáhne?

Markétina finanční tíseň
Simona bude v salonu jásat. Jako odměnu dostane půlku Romanina platu. S takovou štědrostí po tom všem, co se v kadeřnictví v poslední době odehrálo, ani nepočítala. Jitka ale se Simonou radost sdílet nebude. Nelíbí se jí, jak se k nim Ingrid v poslední době chová. Podle ní měla Ingrid takovou odměnu Simoně nabídnout sama a hned. Zatímco v salonu se Simoně daří, v soukromí to už tak slavné nebude. Simona s Jiřím budou řešit další Markétin průšvih – rozfofrované dědictví po jejím tátovi... Jak jim to Markéta vysvětlí? Proč se Simona pustí do Eddieho? A čím vytočí Eddieho Markéta? Jak svou finanční tíseň nakonec vyřeší?

Svatba bude!
Nyklové bude ležet v hlavě synova svatba s Pavlou. Vzhledem k aféře s Práskem na ně bude apelovat, aby od velké svatby upustili a nedráždili ještě víc lidi. Pavla, která je ráda, že ustála i provalení své minulosti, s ní bude ihned souhlasit. Zato Lumír si postaví hlavu. Na svatebních plánech se nic měnit nebude. Právě na just všem těm pomluvám, jež o Pavle vyšly... Co na Lumírovo rozhodnutí řeknou Pavla s Nyklovou? Co Denisa Mastná? S čím se svěří Pavla Eddiemu? Čím zaskočí Pavlu Patricie? A jak si Lumír poradí se svým svědkem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.3.2012 - 2158. díl