Ulice 22.3.2012 - 2159. díl

Miriam se pořádně vyděsila, když se v noci k Cyrilovi vrátila. Našla ho v ložnici na podlaze v bezvědomí. Okamžitě jí došlo, že tady se jedná o minuty a Cyrilův život. Miriam začne urychleně jednat.

Miriam vyburcuje doktora Seidla, aby Cyrilovi poskytl první pomoc. Zároveň zavolá záchrannou službu. Víc momentálně pro Cyrila nebude moci udělat, jen být při něm a modlit se. Doktor Seidl se Cyrila ihned ujme. Vzápětí po něm dorazí k Cyrilovi i záchranka. Pak už půjde vše ráz naráz. Předání základních informací, naložení Cyrila do sanitky a urychlený převoz do nemocnice. Miriam bude celou dobu Cyrilovi po boku. A bude si vyčítat, že u něj včera večer nezůstala... K čemu všemu Miriam v nemocnici dospěje? Jak vážné to s Cyrilem je? Čím Miriam zaskočí Jardu? A čím Jarda ji?

Důkazy proti Pavle
Lumírovi se dnes ani nebude chtít do práce. Od posledního článku v Prásku, v němž se propírala Pavlina minulost a odsouzení za kuplířství, se na něj prý všichni dívají skrz prsty. Bude ale rozhodnutý ustát i tento malér stejně jako všechny předchozí. Nikoho si prostě nepustí k tělu a počká, až se to přežene. Také Pavla bude hodně přešlá. Nečekala, že ji Patricie hodí přes palubu. Před Lumírem se ale bude snažit nedat na sobě nic znát. Přestože Lumír bude plný odhodlání, rozhovor s Millerem a hlavně setkání s panem Poláčkem s ním pořádně zamávají... Co všechno se Lumír od pana Poláčka dozví? Co pro něj bude poslední kapkou? Jaké vysvětlení mu Pavla poskytne tentokrát? A co na to Lumír?

Nemohoucí Tomáš
Tereza si bude ráno utahovat z rozespalého Matěje kvůli včerejšímu vítání jara. Matěj ale opáčí, že žádné nebylo. Táta mu to zrušil, protože musí napsat zprávu o Peru, aby nepřišel o grand. Neopomene si rýpnout, že se sádrou na pravé ruce toho asi moc nenapíše. I když se oba sourozenci dívají na tátovu situaci s humorným nadhledem, budou o něj mít starost. A jak se záhy ukáže, oprávněnou. Zvládat každodenní úkony prostě bude nad Tomášovy síly... Co dělá Tomášovi největší problém? Čím dostane Terezu s Matějem? Jak budou chtít tátovy trable vyřešit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 22.3.2012 - 2159. díl